2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدت به خداباشه بچه منم وقتی دنیااومد تاهمین الان مشکلات زیادی داشته قلبو وریه وانسداد رگ و....ولی خداروشکرالان خیلی بهترشده ایشالله بچه شماهم خوب بشه 

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘
امیدت به خداباشه بچه منم وقتی دنیااومد تاهمین الان مشکلات زیادی داشته قلبو وریه وانسداد رگ و....ولی ...

چه مشکلاتی داشت اینم مشکلات زیادی داره 

چقدر بستری موند؟

چه مشکلاتی داشت اینم مشکلات زیادی داره  چقدر بستری موند؟

اول که بدنیااومد گفتن تودیواره قلبش دوتا سوراخ هست واگه تاسه ماهگی بادارورفع نشه باید عمل بشه واینکه مجرای شریانی قلبش هم موقع تولدبسته نشده بود که اونوگفتن حتماباید انژیوبشه خداروشکرتوسه ماهگی گفتن نیازی به عمل نداره خودش بسته میشه اماالان که نزدیک پنج سالشه هنوزبسته نشده وچون خون ازقلبش واردریش میشه ریش خیلی حساسه واسپری استفاده میکنم تونه ماهگی انژیوشد ولی متاسفانه بعدازآنژیوتو یکی ازرگهای پاش خون لخته شدوپاش نبض نداشت که اونجاده روز بستری شد ولی هربارکه بخاطرریش میبردمش بیمارستان زیرده روز مرخص نمیکردن که بازبعددوروزدوباره حالش بهم میخورد بچم بیشترعمرشوتوبیمارستا ناسرکرده 

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘