2777
2789
خونه ما لوله کشی لباسشویی داشت ولی من جاشو دوست نداشتم کل کابینتا رو عوض کردیم لباسشوییم رو کنار سین ...

منم الا از اشپزخونش متنفرم.جای سینکش بده.جای گاز وپکیج ناقصه و پکیج و‌گاز توی دل همن.امکانش هست همه ی اینارو بشه درستش کر؟

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاضلاب رو هم وصل ميكنن به فاضلاب اصلي آشپزخونه  ما كلا جاي لباسشوييمون رو تغيير داديم ،لوله كش ...

پس خداروشکر که چاره داره.دلم داشت میومد توی دهنم

مطمانی نداره؟؟ مگه میشه؟؟ خونه چند سال ساخت هست مگه؟؟؟

سال ساختش۹۴ هست.اصلا نمیدونم چرا آشپزخونش ناقصه‌.کلا لوله کشی آشپزخونش داغونه

منم الا از اشپزخونش متنفرم.جای سینکش بده.جای گاز وپکیج ناقصه و پکیج و‌گاز توی دل همن.امکانش هست همه ...

من كلا آشپزخونه ام رو تغيير دادم 

اول طراح برام طراحي كرد بعد داديم كابينت هاشو ساختن و لوله كشي و ..رو هم طبق طراحي اصلاح كرديم 

منم الا از اشپزخونش متنفرم.جای سینکش بده.جای گاز وپکیج ناقصه و پکیج و‌گاز توی دل همن.امکانش هست همه ...

جای گاز رو میتونی عوض کنی با شلنگ تا سه متر مجازه. 

ولی سینک رو نمیشه خیلی سخته . لوله ی سینک نباید زیاد پیچ و خم بخوره ترجیحا مستقیم بره تو اب راه مطمئن تره. 

ما برای اشپزخونه مون چند تا طراح اوردیم تا طرح رو نهایی کردیم چنگیز تبدیل به فرنگیس شد😐

برای پکیج باید کابینت بزنی کامل بره تو باکس فقط از بالا بدون سقف باشه که دیده نمیشه. اینطوری مشکلت حل میشه. 

لباسشویی و سینک رو هم کنار هم بزار. جای اجاق گاز رو هم میتونی تغییر بدی و از محل لوله گاز تا اجاق رو با شلنگ استاندارد ردیفش کنی. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من كلا آشپزخونه ام رو تغيير دادم  اول طراح برام طراحي كرد بعد داديم كابينت هاشو ساختن و لوله ك ...

دلمو روشن کردی انقد حالم بد بود.خدا خیرت بده

جای گاز رو میتونی عوض کنی با شلنگ تا سه متر مجازه.  ولی سینک رو نمیشه خیلی سخته . لوله ی سینک ...

آخه اگ‌جای گاز رو‌عوض کنم هود رو چیکارش کنم؟اصلا یه وضعی شده خدایا.انقد بهش فکر کردم دیوونه شدم.پکیجش چسبیده به گاز خطرناک نباشه😢

حتما کابینت های بغل سینک جای لباسشویی ظرف شویی زده ولی در گذاشته از بغل  سوراخ نیستن به کابینت ...

بغل سینک گاز گذاشته.کابینت درست درمونی هم نداره