2777
2789

اول ک موهای کل بدنشو میزنه حتی با س ن بعد سفی سفید هست برق میزنه استین هاپیرهنشدمیده بالا دستاش خیلی سفیده یقشو بازمیزاره سرخ سرخه سینش حالم بدمیشه بد دماغش نوک تیز وسربالا عملیه ماسکشو فقط رو لبش میزنه ودماغشومیندازه بیرون هیچوقت ریش وسبیل نمیزاره بااینکه مت دوست دارم صورتش بدشیو برق میزنه یه طوریه بعد من قبلا باهاش بیرون میرفتم زیادنگاه میکردخیلی دعوامون میشد دیگه یه ساله باهاش تاسرکوچه ام نرفتم امروز توبازاربود منم رفتم ک برم سونوهمودیدیم افتادتورودربایستی باهام اومد سونو بعد نگاه این زنا میکرد حتی زشت ها وبدتیپ ها حتی پیرها😐😐😐قشنگ جلو خودم واقعا کفری شدم زدم به بیخیالی بعد مطب خیلی شلوغ بود گفت من برم یه دوربزنم توخیابون وبیام بعد ک رفت اومدنی مطب شلوغ تر شد بعد هی میخندید و جلف بازی درمیوردم بعد صدا بلندمیگفت بیا ببرم برات خوراکی بخرم بعد هی میخندید نگاه زنا میکرد همه ام سن داشتن ها🙄🙄🙄بعد من خودم همون کنجدو فندوق ثابتم هم عکس تیپمو گذاشتم هم قیافمو همه گفتن خ بم ولی انگار چشش یا مادرزادی هیزه یا واقعا مریضه

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#ختم_سوره_واقعه

🔹شروع از دوشنبه ای که اول ماه باشد

⚜روز دوشنبه اول ماه شعبان

25 اسفند1399

برای افزایش رزق و برآورده‌شدن حاجات مهم✅

آیت‌الله بهجت رحمه‌الله برای افزایش روزی و برآورده شدن حاجات مهم، ختم سورۀ «واقعه» را به اطرافیان خود توصیه می‌کردند. دستور این ختم بدین شرح است:

چون اول ماه قمری دوشنبه باشد، شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله. روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم، چهارده مرتبه بخواند.

در پنجشنبه‌های میان این چهارده روز، این دعا خوانده می‌شود:

يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.

☄ هر چه سریعتر برای دیگران ارسال کنید تا در این ختم عظیم شرکت کنند 

غفلت نکنید

📚 بهجت الدعا، ص٣۶٢ـ٣۶۴

ی صلوات برام میدین 🌷

باور نکردم یه جا تایپ شده و کپی شده اینجا

حالا یا نشستی کلی فکر کردی تایپ کردی

یا فیکه!

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

براش متاسفم 

فبل ازدواج اینجوری نبود

بازم عکستو بزار

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤