2777
2789
عنوان

خانما کمک فردا سونو واژینال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 37 پست
واسه منم اونجوری انجام داد ولی خیلی اذیت شدم خیلی بد بود

نه من اصلا اذیت نشدم راحت بود

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤

من انجام دادم تو پریودی نگران نباش یه نوار تمیز بذار بعدم که دراز کشیدی خودش بهت میگه لباس زیرتو کنار بزنیو سونو کنه اصلا نمیخاد لباس زیرت  دربیاری خیالت راحت

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام ندادم ولی دیدم یه شلوار یه بار مصرف ک اون قسمتش سوراخه میدن به خانما ک بپوشن...روی تخت هم ر ...

اهان این بهتره     

خدا کنه جایی که من میرم از اینا داشته باشه . باز یکم بهتره

من هم سونو رو انجام دادم یه زیر انداز یه بار مصرف میخوای و یه کاندوم گرفتم 

ن درد داشت ن اذیت 

خیلیم مدتش طولانی نیست ماه بعد هم باید انجام بدم 

البته من توی یه بیمارستان دولتی انجام دادم کاندوم و زیر اندازم خودم گرفتم 

فقط گفت نباید خونریزیت زیاد باشه

اووه تا دلت بخواد من سونو دادم تو پریودی..اولا ک زیراندازی ک روی صندلیه معاینس واسه هرکی جداس..نباشه ام اگر کثیف بشه مامای دکترجمعش میکنه..و واسه دکتر ب شدت معمولیه این اتفاق هیچ نگران نباش...فقط تجربه من اینه ک ی پد باخودت ببر ک دوثانیه قبل رفتن توی اتاق دکترپدو بذاری ک تمیز باشه تقریبا..خعیلیم خونریزی باشه ماما بهت دستمال میده تمیزکنی..دفعه اول همه چیز سخته..امیدوارم مشکلی نباشه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊