2777
2789
عنوان

چه حسی بهتون دست میده وقتی ...

130 بازدید | 15 پست

هر جا بری با هر که حرف بزنی بیشتر مخاطبینتون با سنین متفاوت از ۱۲ تا ۴۵ ساله این ادبیات رو بکار ببرن ...

زنگیدم 

هنگیدم 

تایپیدم 

خوریدم 

پاشیدم (پاشدم     بلند شدم  )

حرفیدم

گلاب به روتون  ر     د  به  فلانی 

لدفا 

و ......

جالبه ؟؟ چرا فکر میکنن اگه اینطور صحبت کنن بامزه ان ؟؟ برا سنین نوجوانی حالا شاید به گمان خودشون جالب و متفاوت بشه پ بزرگترا چرا اینطور صحبت میکنن ؟؟ 

چرا رفتارای خوب اینطور واگیر دار نمیشن ؟ 🤔

گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم   از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا 

خوشم نمیاد

اما دوستام اینقد میگن بعضی وقتا منم تحت تاثیر قرار میگیرم و میگم😂

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چون حال حرف زدن ندارم میگم زنگیدم به جای زنگ زدم(البته فقط توی چت)

ولی دیگ لدفا و اینا خیلی ....😑

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
ب نکته ی ظریفی اشاره کردی  والا منم تا حالا بهش فکر نکردم 😀🍀

واژه ها دیگه ای این مدلی نشنیدی؟ 😅

ما فارسی حرف نمیرنیم .پس مشکل اینجوری هم نداریم😂

راستی چرا فارسی سخن نمیگیم ؟

چرا بیشتر واژگانی که در گفت و گو به کار میبریم عربی هستن ؟ و هیچ بیگانگی با این واژه ها نداریم ؟

چمیدونم ،ولی شاید گاهی واسه بامزه شدن اینجوری میگن ،حالاشما خیلی سخت نگیر

جان دلم سخت نمیگیرم  داره خیلی داغون میشه خانم ۴۷  یا ۸ سالشه سه چهارتا بچه داره با ناز و عشوه این مدلی با همه سخن میگه 

به شوهر میگن شوشو 😑💔

همین واژگان زیبا که دلیلی میشه کسی با شوق به سخن طرف مقابلش گوش بده 

حیف واژه  همسر نیست🙄

فکر میکنن گوله ی نمک شدن، عین اونایی که جو میگیرتشون وسط مهمونی یجور میرقصن که فیلمشون میاد بیرون همه مسخرشون میکنن 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
راستی چرا فارسی سخن نمیگیم ؟ چرا بیشتر واژگانی که در گفت و گو به کار میبریم عربی هستن ؟ و هیچ بیگان ...

البته من منظورم این نبود منظورم این بود تورکیم ما.اما در مورد استفاده از کلمات عربی خوب بیشتر از ۱۰۰۰ساله این زبان وارد کشور ما شده اونقدر استفاده شده که نمیشه دیگه جداش کرد مثل خیلی از لغات انگلیسی

فکر میکنن گوله ی نمک شدن، عین اونایی که جو میگیرتشون وسط مهمونی یجور میرقصن که فیلمشون میاد بیرون هم ...

وای 🤣🤣🤣🤣🤣