پسرم ۱۱ ماهشه از دیروز تب کرد رسید به ۳۸ بردم دکترش گفت تا دو روز استامینوفن و سرماخوردگی کودکان و لوراتادین کودکان بده اگر خوب نشد آنتی بیوتیک بده و آزمایش مینویسم براش، از دیروز فرقی نکرد همش نبش میره بالا با پاشویه و استامینوفن میاد پایین، آب و شیر هم نمیخوره چه غلطی بکنم😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تویه وان آب ولرم و سرکه بریز زیادویکمم خیلی خفیف نمک بعد بچه رو لخت کن بزار بشینه داخل وان بعد اروم آروم ازداخل وان از همون آبه بریز روش
پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡
تویه وان آب ولرم و سرکه بریز زیادویکمم خیلی خفیف نمک بعد بچه رو لخت کن بزار بشینه داخل وان بعد اروم ...
نصف لیوان سرکه یک قاشق نمک سرکه اتم انگور باشه
پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡
ببين حتما تبشو تا فردا چك كن كه بالا نره بعد ببر دكتر آزمايش بنويسه، تب هزار تا عامل داره نميشه گفت چشه، ولي براي پايين اوردن تب من خودم نمك فراوون تو آب ولرم تو يه لگن ميريزم بعد رو بچرو پتو بنداز لرز نشه پاشو تا زانو بشور خيلي خوبه هم زمان از داروهاشم استفاده كن
به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه