2777
2789

اومدم لبخند بزنمو برم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقت کردین

وقتی کفترها رو ماشین سفید میرینن سیاهه!؟

ولی رو ماشین مشکی سفیده؟!

من فک میکنم رنگش دست خودشونه 

😐😂

‌‌‌وقتی دخترها به هم میرسن:

فرانسوی : خوشحال شدم تو خیابون دیدمت

امریکایی : بسیار زیبا شدی دوست من

آلمانی : دوست من واقعا دلم برات تنگ شده بود

ایرانی : سلام شوهر نکردی؟😂

از مکافات عمل غافل مشو.‌‌....

😀😀😀

الونی جونممم😀😀😀😀کجایی تو دختر

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....

اینو قبلاً گفتم

بابابزرگم مریض بود رفتیم عیادتش مامانم و خاله هام تا دیدنش ناراحت شدن و گریه کردن منم اومدم فاز غم برداشتم و اشک تو چشام جمع شد و رفتم سمت بابابزرگم 😐

اول پام خورد به لیوان چای داغون شد جوری که پرت شد وسط پذیرایی 😐 بعدش پامو گذاشتم رو پای خالم که بیچاره دراز کرده بود سرخ شد بدبخت 😐 بازم کم نیاوردم رفتم افتادم رو بابابزرگم 😐

برگشت گفت باشه باشه پاشو له شدم جوون مرگ بشی 😬🥶

افسار پاره کرده بودم کسی نبود جلومو بگیره 😶😶😶

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩