2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124974 بازدید | 28510 پست
@__lover__     بیااینجا چقدر حلال زاده ای😂😂

عاره بدنبال لایک اومدم😀😀 یاد اون موقع افتادم ک با نیکی دوتایی همو دلداری میدادین من سر رسیدم ، گفت بهم فضول 😀😀😀😀😂😂😆😆

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عاره بدنبال لایک اومدم😀😀 یاد اون موقع افتادم ک با نیکی دوتایی همو دلداری میدادین من سر رسیدم ، گفت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هووووی پشت من وعلیرضا چی گفتین🙄

هنوزم چت هام هست ، اینجا بزارم 🙂😊

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عاره بدنبال لایک اومدم😀😀 یاد اون موقع افتادم ک با نیکی دوتایی همو دلداری میدادین من سر رسیدم ، گفت ...

اره یادته 😂😂😍😂

بعد تو قهر کردی 😂😂😂

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
اره یادته 😂😂😍😂 بعد تو قهر کردی 😂😂😂

عاره قهر کردم رفتم خاموش میخوندم نیکی گفت ولش کن بابا ، تو گفتی پاک کن ناراحت میشه ، نیکی گفت غلط کرده الان داره خاموش میخونه ما رو 😂😂😂😂

عاره قهر کردم رفتم خاموش میخوندم نیکی گفت ولش کن بابا ، تو گفتی پاک کن ناراحت میشه ، نیکی گفت غلط کر ...

من برات بمیرم😂😂😂😂😂

دروغ میگه خصوصیشم بزار

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

__lover__

عاره گفت علیرضام گفته جواب نده، بلاک کن ، چه شوهر خوبی داره خداییش، خدا براش حفظش کنه

11:01:04 | 1400/03/31

من برات بمیرم😂😂😂😂😂 دروغ میگه خصوصیشم بزار

این خودم وایسا چت بهارم بیارم😀😀

🙄🙄🙄🙄🙄😐😐😐

ladydenris

اره خداییش تحصیل کرده باخانواده اقا 

ان شالله خوشبخت بشن 

شوهرمن که فقط خوب مردمه ظالم منه

11:02:10 | 1400/03/31

عاره قهر کردم رفتم خاموش میخوندم نیکی گفت ولش کن بابا ، تو گفتی پاک کن ناراحت میشه ، نیکی گفت غلط کر ...

اره یادش بخیر 😂😂😂😂😂

تاپیک جرات حقیقت زدیم بعد میخواستیم ارغوان نفهمه نگو خاموش خونده🙈😂😂😤😤😤

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
من برات بمیرم😂😂😂😂😂 دروغ میگه خصوصیشم بزار

خا🙄😶 ج بعضی ها رو چی بدیم ما🙄😶