2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124974 بازدید | 28510 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پشیمانی معنایی ندارد.

هر تصمیمی که در گذشته گرفته ای،

بهترین تصمیمی بوده که

در آن زمان می‌توانستی بگیری!

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

تا حالا شده دلت  واسه بغل کردن

کسی تنگ بشع

که تا حالا بغلش نکردی!

@نیکی❤️🥺

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

هیچکس رو از بودنتون مطمعن نکنین،

بذارین همیشه ترس ازدست دادنتون رو داشته باشه

،از لحظه ای ک مطمعن شد دیگ الویتش نیستین میشین یک گزینه!

دختره رفته رای بده

تو قسمت اسم نامزد نوشته : ندارم

انتخابات کنسل شد...

همه ی نامزدها کلا از زندگی انصراف دادن

😅😂😂😂😂😂

به نظرم " از تو توقع نداشتم"

غمگین ترین جمله ی دنیاست

یعنی میگه ببین تو تنها کسی بودی

که باورت داشتم

تو دیگه نباید خراب می کردی...

‏بعضی وقتا برا انجام یه کاری هم مغزم گفته نه هم قلبم، ولی باز اون کار رو انجام دادم. نمیدونم کدوم زبون نفهمی داره توم تصمیم می‌گیره ..

کسی را اگر دوست داری...

یک لحظه به نبودنش فکر کن...

دلت اگر نریخت،دلش را نلرزان...!

آسمان همیشه آبی نیست...

و آدم ها همیشه از سمتی که فکر می کنند محکم است می افتند...

هزار سال هم که بگذرد...

تلخی دهان آدم های بریده را

تمام شکر های دنیا هم عوض نمی کند...

کسی را اگر دوست داری،برایش همان باش که می خواهی باشد...

و یادت باشد...

تمام برگهای تقویم...

سهم تمام آدم ها نمی شود...

👤معصومه صابر

مثل خون در رگهای من... ❤️#

اصلا حواسم به حرف هایش نبود

نه اینکه دوستش نداشته باشم !

فقط حوصله ی حرف زدن نداشتم ...

یادمان باشد همه ی آدم ها حق دارند یک وقت هایی خسته باشند ،

حق دارند گاهی حوصله نداشته باشند ،

و حق دارند بخواهند یک زمان هایی سکوت کنند و تویِ لاکِ خودشان باشند ...

آدم هایِ بی حوصله ، همان آدم هایِ سابق اند ،

فقط کمی خسته اند ،

قدری به حالِ خودشان که باشند ؛

خوب می شوند ...

#نرگس_صرافیان_طوفان

یه اصل تو زندگی همه آدم ها صدق میکنه و اون اینه که آدم ها ضعف هاشونو پشت حرف هاشون پنهان میکنن؛

ارنست همینگوی نوشته: دنیا جای قشنگیه و ارزش جنگیدن داره،اما بعدتر خودکشی میکنه.

در حقیقت آدم ها هرچی بزرگ تر میشن و بیشتر از حادثه های زندگیشون زخمی میشن، در بیان حرف هایی که مستقیمن بهش احتیاج دارن ناتوان و ضعیف تر میشن؛

من در زندگیم آدم های زیادی رو دیدم و از اون ها حرف های زیادی شنیدم و این رو فهمیدم اونی که بیشتر میگفت:دوست دارم،درست در زمانی که احساس کرد کسی بیشتر از من دوستش داره ترکم کرد؛

در واقع اون بیشتر از اینکه دوستم داشته باشه ازم خواهش میکرد بیشتر دوستش داشته باشم.

من اینو لمس کردم که هر وقت کسی باهات راجع به موضوعی حرف میزنه، باید یه جفت گوش قرض بگیری و سعی کنی به چیزی ماورای حرف هایی که بیان میکنه گوش بدی،شاید اون موقعه بتونی اتفاقات رو زودتر پیش بینی کنی و بهتر آدم ها رو بفهمی...

👤حامد رجب پور