2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124973 بازدید | 28510 پست
مبارک باشه  برعکس من من دوست دارم شوهرم همیشه این ما رو میده دست من 😁😁😁😁

خوش به حالت 

استاد🙇‍♀️اوووووس😂😂😂😂

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوش به حالت  استاد🙇‍♀️اوووووس😂😂😂😂

منم دوست دارم کارهای اداری رو، من حوصله ام بیشتره

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

منم دوست دارم کارهای اداری رو، من حوصله ام بیشتره

بیا تو برو انجام بده والاه 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
خوش به حالت  استاد🙇‍♀️اوووووس😂😂😂😂

اوووس 

بهار خواب دیدم مسابقه رفتیم  مسابقه کاراته بود 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
اوووس  بهار خواب دیدم مسابقه رفتیم  مسابقه کاراته بود  😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام

من دان ۲ مشکی رو هم دارم  سبک  شیتوریو

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سلام  منم دان دو  دارم سبک شوتوکان  مربیت کی بیده

مقدم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
مقدم  اشناست  کجاست باشگاهتون

من خیلی ساله ول کردم تو ستارخان میرفتم 

من ی مدت سفید ک بودم کارم خیلی خوب بود رفتم با آقایون کار کردم 

زرد رو بهم نداد نارنجی بست بعد از نارنجی ی مدت نگه داشت من رو رو همون و فشرده 

استاد مرد تو پسرونه باهام کار می‌کرد استادم ه، خودش هم زنش مربی بودن 

بعد از نارنجی سبز و بنفش هم تشویقی رد کردم قهوه ای بستم ‌ واس امتحان مشکی و دان ها 

خیلی اذیت شدم اسم سالنی ک ما رو میبرد یادم نیست خیلی بزرگ بود و استادهای سخت گیری داشت 

دان ۲درو هم گرفتم ول کردم رفتم موسیقی

من خیلی ساله ول کردم تو ستارخان میرفتم  من ی مدت سفید ک بودم کارم خیلی خوب بود رفتم با آقایون ...

همونه ستارخان باشه دیدمش 

منم یه مدتی با اقایون کار کردم بهتر یاد میگیری 

شیتوریو رو با انوری کار کردم 

شوتوکان هم با خانی 

کمیته میزدی یا کاتا

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
ببین یه خورده میگی ازش 

استاد مقدم تو شهر قدس اسم خیابون یادم نیست باشگاه زدن خودش و زنش مربی حرفه ای بودن 

من بیشتر با شوهرش کار کردم ، دختر و پسرش هم زیر دست خودشون کار میکردن 

تو مسابقات مجارستان چند سال پیش پسرش مقام اول رو تو تیمی  و کاتا تکی آورده بود 

من واس ورودی مجارستان قبول نشده بودم اون موقع 

اون موقع من تو مسابقات ک میرفتم بیشتر از سبک کانزا بود فکر کنم خیلی خوشم میومد 

از سبک خودمون خسته شده بودم چون سخت ترین سبک شیتوریو بود