2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124966 بازدید | 28510 پست
زشته بابا🙂😍

😂😂😂😂🤷 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خا اصن میپرسیم ببینیم شده یا نشده😂😂😂😂

شدن ک شده ولی زشته ب روش بیاریم😯☹😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

آذین جان کی می ایی 

رو حانی رو ...........

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
میدونی ک اهل تعارف نیستیم هیشکدوممون🙂♥️👌 اصن شونه تو یه چی دیگه اس    

سرتوبزار رو شونه هام گریت بگیره 

جاخالی میدم میخوری زمین حالت بگیره🤭🤭🤭🤭🤭

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
من ک نشدم اون شده😂😂😂😂بگو

هووووووووووی خبرچین 😂😂😂😂😂

ممنون  شما ها لطف دارید  بهار که عشقه

فدای تو بانوی زیبا😊😊😊

شدن ک شده ولی زشته ب روش بیاریم😯☹😂😂😂😂😂

اگه بیاد من ازش میپرسم 😁😁😁😁😁😁😈

ساری من ثبت سفارشو دقیق زدم ولی الان یک ربعه سفارشمو ثبت نمیکنه چرا؟

ساری بیام بیرون دوباره سفارش بزنم؟ @__lover__    

چرا ثبت نمیکنه؟؟؟ بالا سرش میموندی خب ، برا منم اینطوری میشد بارکد گفت احتمالا نتت ضعیفه، قبل از اینکه ثبت سفارش بزنی یه بار بزن رو حالت هواپیما

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....