2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124966 بازدید | 28510 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  دارم میبینم دیگه

یک چشمی ام الان.

صبحم ۸ باید بزنم بیرون کار دارم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  اره میفهممت  داری روی من که ادعام میشه رو هم کم میکنی

وااای اذین جون ، ماها همه منتظره ارغوانیم بیاد سایت 😀😀 یعنی چشم امید ماست 🤭🤭باور کن خسته ام باشه میاد ب خاطر ماهم شده 😁😁👍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یک چشمی ام الان. صبحم ۸ باید بزنم بیرون کار دارم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای نگو منم بعضی مواقع اینجوریم 

خواهر مریضیه دیگه بیدار موندمو به خواب ترجیع میدیم 

مسابقه میزارم که خواب رو شکست بدیم

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
نیکی کجاست  بهار رفته بخسبه  اون خروسه  زود بیدار میشه

نیکی ب علت پاره ای از مسائل رفته  استراحت🙂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
وااای اذین جون ، ماها همه منتظره ارغوانیم بیاد سایت 😀😀 یعنی چشم امید ماست 🤭🤭باور کن خسته ام باشه ...

🤣🤣🤣🤣🤣 اره دیگه چراغ که میگن ارغوانه 

الهی همیشه برای هم بمونید 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
🤣🤣🤣🤣🤣 اره دیگه چراغ که میگن ارغوانه  الهی همیشه برای هم بمونید

اوهوم😀😀😀 ممنون

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

وااای اذین جون ، ماها همه منتظره ارغوانیم بیاد سایت 😀😀 یعنی چشم امید ماست 🤭🤭باور کن خسته ام باشه ...

اینقدر منو شرمنده نکن

🤣🤣🤣🤣🤣 اره دیگه چراغ که میگن ارغوانه  الهی همیشه برای هم بمونید

نه بابا ساری لطف داره بابا

چوبکاری میکنه

اینقدر منو شرمنده نکن

میدونی ک اهل تعارف نیستیم هیشکدوممون🙂♥️👌

اصن شونه تو یه چی دیگه اس  

نه بابا ساری لطف داره بابا چوبکاری میکنه

ن عزیزم ، فقط حرف من نیست ک ، از هر کی میخوای بپرس😀😀😀

کل سایت میشناسنت😂😂