2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124961 بازدید | 28510 پست
اااا حالا اومدبهش میگیم یه بارم بنویسه 😂😂😂 یهوویی بگیم نره نت سرچ‌کنه

😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حاالا ببین🤣🤣😂😂😂😂😂

خب پس اینطوری شد ، صداش نمیکنیم تا خودش بیاد

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

صداش کنیم بگیم ارغوان گفت دلتون براش تنگ شده شاید، روتون نشه بیایین😂😂

اره اره 😁😁😁😁

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
اره اره 😁😁😁😁

🤭🤭🤭😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خب پس اینطوری شد ، صداش نمیکنیم تا خودش بیاد

باشه من ک دلم تنگ نیس

شماها تحمل کنید من حرفی ندارم😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
باشه من ک دلم تنگ نیس شماها تحمل کنید من حرفی ندارم😂😂😂😂😂😂

بیشعوووور😂😂😂😂😍

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
مرض🙄😶😀😀😀😀😀

کدومشون 😂😂 اخه اشک ادم در میومد ،از وقتی فرستادیش گوش میکنم زار زار گریه میکنم ب قول خودت خون گریه ...

😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

گریه هاتو کردی 😂😂😂 من اشکم خشک شده دیگه افتادم ب هق هق 🤧🤧😀😀

نه دیدم ک دنیا ارزش نداره😂😂😂

ب زوزه افتادم🙄😀😀

ب زوزه افتادم🙄😀😀

😂😂😂😂😂