2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124966 بازدید | 28510 پست
تو‌تاپیکش نیست ک ، لابد هنوز از جنگ برنگشته🤭🤭

حالاتگش کن اومدمیبینه دیگه😍😍

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
چکار داری    

دلمون براش تنگ شده😂😂😂😂

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوا گرم  کرونا  گشنگی  از صبح هیچی نخوردم تا ساعت ۱بعدازظهر یه پیراشکی خوردم

منم یبار رفتم چقد معطل شدم بعد شمارمو خوند باجه یک

رفتم اقاهه گفت کار بانکی دارید باجه بعدی

گفتم مگه اینجا کارغیربانکی هم میکنید؟؟؟همه خندیدن

گفت نه کپی میگیرم

گفتم پس چرا صدا زدین شمارمو

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من ک نه😀😀😀😀 شاید اقا برای من تنگ بشه دلش😌

😂😂😂 اوهوع😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

منم یبار رفتم چقد معطل شدم بعد شمارمو خوند باجه یک رفتم اقاهه گفت کار بانکی دارید باجه بعدی گفتم م ...

😂😂😂😂😂حالا من یه سوتی دادم

خانومه گفت شمارتون چنده 

من بااعتماد به نفس باصدای بلند داشتم شماره همرامومیگفتم نگو شماره نوبتمو پرسیده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من ک نه😀😀😀😀 شاید اقا برای من تنگ بشه دلش😌

کی میره این همه راهو 

حالاتگش کن اومدمیبینه دیگه😍😍

صداش کنم بگم بیا دلمون برات تنگ شده😐😐 خو😕😕😕 همینم مونده😂😂😂 ولمان کن خواهر 😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

صداش کنم بگم بیا دلمون برات تنگ شده😐😐 خو😕😕😕 همینم مونده😂😂😂 ولمان کن خواهر 😂😂

باور کن اونم نمیدونست کدومش درسته شانسی نوشته بود😂😂 خداییش سخته😂

باور کن بلد بود چون باسواده🙄😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

صداش کنیم بگیم ارغوان گفت دلتون براش تنگ شده شاید، روتون نشه بیایین😂😂

صداش کنیم بگیم ارغوان گفت دلتون براش تنگ شده شاید، روتون نشه بیایین😂😂

😂😂😂😂😂عوضی زشته

باور کن بلد بود چون باسواده🙄😀😀😀

اااا حالا اومدبهش میگیم یه بارم بنویسه 😂😂😂 یهوویی بگیم نره نت سرچ‌کنه

😂😂😂😂😂عوضی زشته

بلکم 😂😂