2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124966 بازدید | 28510 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلاااااااام وصد سلام خدمت شما دوستان گل وگلاب وعرق بیدمشک خودم 

امیدوارم لیاقت اینهمه محبت شماعزیزان رو داشته باشم 🥰🥰😘😘😘😘😘😘

روی ماه یک ی..........کتون رو می بوسم 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

من آن گلبرگ مغرورم نمی میرم ز بی آبی

ولی بی دوست میمیرم در این مرداب تنهایی**

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

@love__crime  

@august1991  

@__lover__  

کجایین عشق های بهار ❤❤❤❤❤❤❤

@love__crime  

گفتــی که درمانت دهـم

بر هجـــر پایانت دهــم

گفتم کجا،کی خـواهد این

گفتی صـــبوری باید این

گر با دل مهربان تو من بی وفا شده ام، پشیمانم

اگر غیر تو در جهان به کسی آشنا شده ام، پشیمانم

امیدم تویی، نا امیدم مکن، جز تو یاری نکنم

سحر شد بگو با کدام آرزو، سر به بالین گذارم

به عشقت قسم، بر دو چشمت قسم

جز تو گر با کسی همنوا شده ام

پشیمانم، پشیمانم، پشیمانم، پشیمانم

چرا پشت پا بر جهان نزنم

به دست خود آتش به جان نزنم

بگو با همه بی پناهی خود

چرا شعله بر آشیان نزنم

عهدی که چشم مست تو بستم

دیوانگی کردم آن را شکستم

خدا داند، خدا داند

جز تو گر با کسی همنوا شده ام

پشیمانم، پشیمانم، پشیمانم، پشیمانم

@august1991‍ 

اگه کسی رو پیدا کردی که بدون ترس تمام رازهاتو بهش بگی به اون می گن یه دوست خوب

@__lover__  

😘😘😘😘😘😘

مرسی که هستی 

اگه کسی رو پیدا کردی که بدون ترس تمام رازهاتو بهش بگی به اون می گن یه دوست خوب ****** @__lover__ ...

سلاااام شطوری بهاری😍😍💋

من همین الان رسیدم خونه😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

@love__crime نیکی جونم کوجاهاایی😀😀😀

@august1991  عشق من کجاست😍😍😍

@__durwin__ اووووی نکبت صدام کردی کجا رفتی پس😕😕😕🤭🤭🤭😛😛 دلم برات یه ذره شده بود ک 😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام ب همه گی😍😘😘😘😘😘😘

سلام صبح بخیر 😀😍😍😘😘😘

چرا هیشکی نیست پس😓😓🥺🥺

چرا هیشکی نیست پس😓😓🥺🥺

سلام ساری مهربونم 

خوبی گلم .

روز جمعه است ودرخدمت عقاب وبچه ها هستیم 😁😁😁