2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124969 بازدید | 28510 پست
اااا من ک با کلّه قبول کردم 😀😀😂😂😂

من قبول کردم سرکار بودم سرمم شلوغا میدونستم بهاره چون گفت زود میام.بعد سرثانیه گفتم بزار ببینم کیه شاید بهار نیس دیدم‌ زده مرد ۳۰ دقه پیش عضویت.همون لحظه لغو زدم بعد تگم کرد خنگول منم بهار خانوم نیک😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من قبول کردم سرکار بودم سرمم شلوغا میدونستم بهاره چون گفت زود میام.بعد سرثانیه گفتم بزار ببینم کیه ش ...

😂😂😂 ن خب من تاپیک هاشو دیدم حدس زدم بهاره، اخه تو تاپیک نیکی و تاپیک خودش اونجا ک برا بهار بی قراری کردم لایک کرده بود 😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂 ن خب من تاپیک هاشو دیدم حدس زدم بهاره، اخه تو تاپیک نیکی و تاپیک خودش اونجا ک برا بهار بی قرا ...

خب اخه اونموقع تاپیک نداشت

منم ک میدونی جز تاپیک خودمون جایی نمیرسم برم.

سلام بده شخصیمون پاک شد کاردارم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂 ن خب من تاپیک هاشو دیدم حدس زدم بهاره، اخه تو تاپیک نیکی و تاپیک خودش اونجا ک برا بهار بی قرا ...

الهیییییی دورت بگردم 

بمیرم برای بی قراری هاتون

دوست های گلام 

راستی جمعین سلام 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
الهیییییی دورت بگردم  بمیرم برای بی قراری هاتون دوست های گلام  راستی جمعین سلام

عکستو عوض کن خو 😂😂 

سلاااام اگ بدونی چقد ناراحت بودیم🥺🥺 چقد بهم عادت کردیم 😂😂 من الان شهرستانم خیر سرم میخواستم سایت نیام ارواح عمم😀😀 فردا صب میام اراک ، اینجا نت اذیت میکنه مخشام ارسال نمیشه 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عکستو عوض کن خو 😂😂  سلاااام اگ بدونی چقد ناراحت بودیم🥺🥺 چقد بهم عادت کردیم 😂😂 من الان ...

چه خوب🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

نه خوشگله یارو

سریالشو دوست داشتم 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
چه خوب🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 نه خوشگله یارو سریالشو دوست داشتم 

جمع کن خودتو 😀😀😀بزن زن عکستم قشنگ مشنگ کن

جمع کن خودتو 😀😀😀بزن زن عکستم قشنگ مشنگ کن

جنسیت که زنه 

بزاریا دونه خوشگلشو پیداکنم چشم

زدم عوض بشه ارغوان🙂🙃🙂

ینی فقد من گنداخلاق بات برخورد کردم🤣

ایناهمه شناختنت

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
ینی فقد من گنداخلاق بات برخورد کردم🤣 ایناهمه شناختنت

اخه بهار ما بعد این همه مدت دوستمون رو نشناسیم ک بدرد لای جرز میخوریم 😀

من وقتی با این کاربریم اومدم بدون اینکه باهاشون رو در رو بشم و حرف بزنم، شناختنم🤭🤭😳😂😂😂 برگام ریخت وقتی بهار بهم درخواست داد😂😂😂😂

اخه بهار ما بعد این همه مدت دوستمون رو نشناسیم ک بدرد لای جرز میخوریم 😀 من وقتی با این کاربریم اوم ...

😑من عصبی شدم دیدم ب بهار داره توهین میشه زورم گرف 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
😑من عصبی شدم دیدم ب بهار داره توهین میشه زورم گرف 

ایول بهت👍😀

دروغه مگه  اصلا استارتر خودش کجاست ؟ برنزه شیکه 😁😁😁😁

بترکی بهار انقدر خندیدم از دستت که نگو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.