2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125140 بازدید | 28510 پست

😒😒سلام صب بخیر بخوبی😁

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
خواب ندارم ک کم خوابم وسط روز بتونم یکرب چرت بزنم همه خستگیام میره

من اگ یه رب بخوابم سردرد میشم باید کم کم یک ساعت باشه ب اون خاطر ترجیه میدم نخوابم اصن🤭🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا روزی ۷ساعت یا۸ساعت میخوابم  تو چی؟

نه من کمتر.مگر روزای تعطیل.

خودت ببین دیگه درحالت عادی شب یک میخوابم صبح ۷ و ۶ونیم بیدارم تا ۱۱ کلاس،بعد ناهار ارامو بعد ازمایشگاه تا  ۷ ۸،اون ساعتا بتونم یکرب چرت بزنم فول میشم.

روزای دیگه ک کلاس نیس.تا ۸ بتونم میخوابم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من اگ یه رب بخوابم سردرد میشم باید کم کم یک ساعت باشه ب اون خاطر ترجیه میدم نخوابم اصن🤭🤭

یک ساعت 😲😲

منم اگه بعدازظهربخوام یه ربع یابیست دیقه کافیه برام

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
نه من کمتر.مگر روزای تعطیل. خودت ببین دیگه درحالت عادی شب یک میخوابم صبح ۷ و ۶ونیم بیدارم تا ۱۱ کلا ...

خداقوتت بده عزیز بهار

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
😂😂😂😂😂 لقمه سنگینی هم بوده 😂😂

ارهه🤣😂😂😂😂😂😂😂هم ناراحت شدم هم خوشحال.کاش دیرمیفهمیدم چایی هم میخوردم🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😒😒سلام صب بخیر بخوبی😁

سلام 

صبح توام بخیر 🥰🥰🥰

یک ساعت 😲😲 منم اگه بعدازظهربخوام یه ربع یابیست دیقه کافیه برام

بهار من خیلی خوابالو بودم خیلی هااااا دیشب با ارغوان تا سه حرف میزدم مثلا اگ مث قبل بودم هاااا امروز تا غروب باید میخوابیدم تا عوض اون دو سه ساعتی ک کم خوابیدم جبران شه 😬😬

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ارهه🤣😂😂😂😂😂😂😂هم ناراحت شدم هم خوشحال.کاش دیرمیفهمیدم چایی هم میخوردم🙄

ایشالله یه بارم تا غروب یادت میره چایی هم میخوری😂😂🤭🤭

بهار من خیلی خوابالو بودم خیلی هااااا دیشب با ارغوان تا سه حرف میزدم مثلا اگ مث قبل بودم هاااا امروز ...

اوووووه چه خبرته دختر 

کم تر بخواب 

نکنه خبریه😉😉😁

اوووووه چه خبرته دختر  کم تر بخواب  نکنه خبریه😉😉😁

ن کلن مدلمه 😀😀😀 میگم مال قبله الان خیلی کمتر شده خوابم 🤭🤭🤭

چه خوب ک حواسم نبود باطل نمیشه. تاظهر نگهم میداره.گوجه خیار تخم مرغ بود🤣🤣🤣🤣

ارغوان کاهش وزنم داشتی؟