2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125140 بازدید | 28510 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بترکی  خوب این موقع نباید دست بزنی که کار اقایونه  پس بگم فحش ...

😂 اره بابا نوش جونشون 

چ کنم بدم اومد هی آب میچکید

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه کوتاه 🤔😁 منم خوبم بخوبیتون سپاس مرسی😁😁

عشقم ببخشید دستم خورد این دخترم از سر و کولم میره بالا عذر میخوام 

خوبی شما 

کجایی 

کم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پیدایی

بیا اونور به ما هم سر بزن 

بچه های اینور که بی معرفتن خونه ی ما نمیان

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
عشقم ببخشید دستم خورد این دخترم از سر و کولم میره بالا عذر میخوام  خوبی شما  کجایی  ...

شوخی کردم دوست گلم 

فداتشم مرسی چه خوب ک اومدی تو خونه ما عزیزم 😍😍😍

منم سعی میکنم بیشتر فعال باشم 

چشم رفیق خدمت میرسم 

🌹❤

👈خاص فقط خداس👉
😂 اره بابا نوش جونشون  چ کنم بدم اومد هی آب میچکید

خوب پس 

نوش جوووووونشون 

خوب منم این موقع ها دست نمیزنم حوصله ام نمیشه راستش فرش رو جمع میکنم میزارم کنتر تا خودش بیاد 

من که در هر صورت قرار تمیز کنم پس هر چی کمتر بهتر 😁😁😁😁🤭

شوخی کردم دوست گلم  فداتشم مرسی چه خوب ک اومدی تو خونه ما عزیزم 😍😍😍 منم سعی میکنم ...

عزیزمی 

من از اون مهمون ناخونده هام خودشون خودشونو دعوت میکنن  

حتما بیا خوشحال میشیم 

خوب پس  نوش جوووووونشون  خوب منم این موقع ها دست نمیزنم حوصله ام نمیشه راستش فرش رو جمع ...

خخخ‌ آخر هم همین کار رو کردم ولی با گند کاری

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

@anselgirl  

به به ‌ چراغ سبز نشون دادی از خودت😂

خخخ‌ آخر هم همین کار رو کردم ولی با گند کاری

حقته یه ذره اول فکر کن بعد انجام بده برعکس من فنی انجام نمیدم بحاش چیزای سنگین جابه جا میکنم 

شوهرم میاد بدتر ادمو توهم میپیچونه 

هی میگه یواش یواش آروم ببر الان میوفته 

انجام میدم راحت 

گلاب ب روت لوله ماشین ظرف شویی رو از جا کندم😂کل آشپزخونه و زیر کابینت ظرف شویی  رو لجن‌ برداش ...

سلام تِر کار😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

@anselgirl  

خاک تو سرت😂 هویجی شدی ک باز 

سلام تِر کار😂😂😂😂

سلام 

جات خالی نبودی ببینی