2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125140 بازدید | 28510 پست
من تنها بودم آخرش خواهرم و خواهر زادم اومدن اینجا گفت چقدر خونت بهم ریختس مجبورم کرد همه ظرفا رو بشو ...

جدا زندگی میکنین

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂ساری کاش تاپیکای گلابی بود یکم میخندیدیم. من یکوقتایی برای کلاس خواب میموندم🤦‍♀️

تا صب بیدار میموندیم   

من دوباره برگشتم ب سابق، خیلی خوابالو شدم ،،نمیدونم چرا کمبود خواب نمیوردم صب زود هم پا میشدم برا بورس 😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار ک داشتم.اگه تو بودی میموندم

من فداااات شم ک 🤗🤗🤗

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

تا صب بیدار میموندیم        من دوباره برگشتم ب سابق، خیلی خوابالو شدم ،،نمیدو ...

یادمه😀

لامصب همش هیجان بود

نیکی تاپیکاش مهیج بود😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
یادمه😀 لامصب همش هیجان بود نیکی تاپیکاش مهیج بود😂😂😂😂

چه فحش هایی ک اونجا یاد نگرفتم 😂😂😂 چقد ب عمه هامون فحش میداد 😂😂 تن عمه هامون رو تو گور میلرزوند😂😂😂

آره من از عید 97 تنها زندگی میکنم

اهان من فکر کردم جداشدین پیش خانواده برگشتین...

درست میشه

همشم میترکیدیم

امامزاده مخفی رو یادته 😂😂😂

چه فحش هایی ک اونجا یاد نگرفتم 😂😂😂 چقد ب عمه هامون فحش میداد 😂😂 تن عمه هامون رو تو گور میلرزوند ...

اونموقع روش زیاد ب من باز نشده بود😂😂😂وای سر پشت چقد خندیدیم.

پجند یادته؟🤭😂😂😂😂😂

اونموقع روش زیاد ب من باز نشده بود😂😂😂وای سر پشت چقد خندیدیم. پجند یادته؟🤭😂😂😂😂😂

پجند🤔🤔🤔 ن 😀😀😀😀😂

اهان من فکر کردم جداشدین پیش خانواده برگشتین... درست میشه

عادت کردم به تنهایی یکی زیاد پیشم باشه حس خفگی بهم دست میده یه مدت پدر مادرم خونشونو اجاره داده بودن تا وقتی که یه خونه بگیرن واسه خودشون پیش من بودن میخواسم جا بزارم برم 😅

❤️#
اونموقع روش زیاد ب من باز نشده بود😂😂😂وای سر پشت چقد خندیدیم. پجند یادته؟🤭😂😂😂😂😂

خداییش پشتت جذاب بود 😀😀 اصن من از وقتی پشتتو دیدم عاشقت شدم 😂😂😂

عادت کردم به تنهایی یکی زیاد پیشم باشه حس خفگی بهم دست میده یه مدت پدر مادرم خونشونو اجاره داده بودن ...

ولی خب نظافت و رعایت کنید تمیزی و ظرف شستن😶😀