2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125140 بازدید | 28510 پست
سلام جونم  دلم درد میکنه حالم گرفته است حوصله ندارم

ااااا خب نبات داغ میخوردی مسکنی چیزی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ااااا خب نبات داغ میخوردی مسکنی چیزی

فایده نداره 

دل پیچه‌ معمولی نیس

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مود جمعه ها 😕🖤

آره، داشتم میگفتم
"دلتنگی خیلی وحشیه .."
مَکان و زمان نمیشناسه ..
یهو وسطِ یه روزِ خوب یا یه روزِ شلوغ ،وسطِ بلبشوی یه دَعوا ، موقع رَد شُدن از خیابون ،تو پاساژ وسطِ خرید، تو صفِ نونوایی، وسطِ جشنِ فارغ‌التَحصيلی ، شبِ عید، میونِ شلوغیِ مترو ، سَر جلسه‌ی امتحان ، حتی وَسطِ وانفسای قیامت چنگ میزنه تو گلوت و تویی که مات و مبهوت تو چشاش نگاه میکنی و خُشکت میزنه ..
حتّی به این فکر هم نمیکنی که این لامُروّت از کُجا پیداش شد ..
فقط غرق میشی و غرق میشی ..
چی میگفتم ..؟!
آره داشتم میگفتم،
"دلتنگی خیلی وحشیه ..."

👤 علیرضا مواساتی

❤️#
سلام خوبین چتونه❤🙂 من اونقدر کارعقب افتاده داشتم ک نگو ازصبح بدو بدو کردم.الان نشستم

هوا ابریه 🥺☹️☹️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

هوا ابریه 🥺☹️☹️

این توله‌ منو ببین بیرون نمیاد

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
این توله‌ منو ببین بیرون نمیاد

ای جاانم خداحفظش کنه 😍😍😍❤️

هوا اینجا سرده خدایی نکرده مریض نشه نیکی

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ای جاانم خداحفظش کنه 😍😍😍❤️ هوا اینجا سرده خدایی نکرده مریض نشه نیکی

فدات شم ساری جون

بیرون بود عموی مضحکش‌ گفت برو دوباره اینم رفت 

بهش گفتم بیا عموش نطق‌ کرده بگذار بمونه 

منم اخم کردم بهش اومدم کنار 

خوشت نیاد مریض میشه🙄

الان دیگه بهش ی چی گفتم اومد بیرون 

با عموش‌  باشه تا شب تو آبن

فدات شم ساری جون بیرون بود عموی مضحکش‌ گفت برو دوباره اینم رفت  بهش گفتم بیا عموش نطق‌ کرده ب ...

ب عموش چکار داری

ب بابای بچه اشاره میدادی بچه رو از اب بیار بیرون🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤