2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125140 بازدید | 28510 پست
اتفاقا بهار ، دیروز داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم ، از شماها براش گفتم ، قیافه اشو یه طوری کرد🤭 ...

میگفتی بهش خفّّّههههههه😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
میگفتی بهش خفّّّههههههه😂😂😂😂

😀😀😀😀 میگفت همون پس هیچ نه زنگی ن پیامی 🤭🤭🤭 الان دو هفته اس میخوام بزنگم مادرشوهرم وقت نمیکنم ک از بس سرم شلوغه😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارغوان دیروز میگفت نیکی خانوم زحمت کشیدن دستور غذا دادن 😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😀😀😀😀 میگفت همون پس هیچ نه زنگی ن پیامی 🤭🤭🤭 الان دو هفته اس میخوام بزنگم مادرشوهرم وقت نمیکنم ...

بامااورانیوم غنی میکنی۰😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
بامااورانیوم غنی میکنی۰😂😂😂😂

والله فک کردن من بیکارم 😀😀😀

سلام ب همه  چراغ سبزا خوبین صبحتون بخیر نرفتین راهپیمایی روز قدس🤭

سلام صبح بخیر ارغوانی 

مگه برگزار شده؟

شرایط زندگی خیلی مهمه کاری میکنه که تو یه سال راه ده ساله رو بری توی همین سایت آدمی رو میشناسم که سن ...

شب یادم رفت بگم پس نازلی کجاست

میخوای خیلی بحرفشی همون برو اونجا😒🙄😏

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😍😂😂نه میخواستی بری😂😂

ن تا حالا نرفتم😂😂 همینطوری برام سوال شد مگه کرونا نیست خواهر🤭🤭 اینا وقتی منافع خودشون در میونه کرونا آمارش میاد پایین 😐

سلام صبح بخیر ارغوانی  مگه برگزار شده؟

بعد سحرخوابیدم ۹۰درصد شارژ داشتم نمیدونم علیرضا چقد باگوشی ور رفته شده۳۰درصد😐

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ن تا حالا نرفتم😂😂 همینطوری برام سوال شد مگه کرونا نیست خواهر🤭🤭 اینا وقتی منافع خودشون در میونه ک ...

یسری هم زنده میشن🙄

یسری هم زنده میشن🙄

همون دیگه😏