2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125140 بازدید | 28510 پست
نه دارم مشق بردیا رو مینویسم🤭🤭🤭🤭 وسایل سفرو اماده میکنم دل کندن ازشما واقعا سخته میدونم اگه بر ...

اونجا نت نیست ک میخوای بری؟؟

اگ هست و بتونی طاقت بیاری و نیای واقعا ایول داری👍

من ک نمیتونم 😣😣 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عه زود بیاین تاپیک بدون صاحبش که صفا نداره 😄

لطف شماست ممنون😊🌹

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونجا نت نیست ک میخوای بری؟؟ اگ هست و بتونی طاقت بیاری و نیای واقعا ایول داری👍 من ک نمیتونم 😣😣& ...

فدای تو بشم نت که هست 

ولی خوب خانوم خونم باید حواسم به کارها باشه به بچه ها 

جابه جابشیم ناهار درست کنیم از این کارها که مسئولیت ماخانم هاست

ای توروح خواهرهای عقاب😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
فدای تو بشم نت که هست  ولی خوب خانوم خونم باید حواسم به کارها باشه به بچه ها  جابه جابشی ...

خوش بگذره عشقم😀😀🤗🤗 

منم دلم برا مامانم اینا تنگ شده 🥺🥺🥺

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خوش بگذره عشقم😀😀🤗🤗  منم دلم برا مامانم اینا تنگ شده 🥺🥺🥺

خواهرتو نگاه چقدرصبورم چندماه یکبار میرم

توام تحمل کن فدات شم درس بچه هاتموم شد برو چندروز بمون

ساری من نبودم مدیریت باتو افرادمتفرقه قبول نکن

جای منم🥕بزارین😂😂😍😍😍

خواهرتو نگاه چقدرصبورم چندماه یکبار میرم توام تحمل کن فدات شم درس بچه هاتموم شد برو چندروز بمون

من فداای تو بشم ک ابنقدر صبوری، واقعا خوبه، اخه من قبلن هر دو سه روز یه بار خونه مامانم بودم بعد از بازنشستگی بابام ک رفتن شهرستان، شده اینطوری، من هیچکیو ندارم ک ❤️☹️☹️ فقط شماها شدین دلبستگی هام🙂چه خوبه ک هستین🤗🤗

فدای تو بشم نت که هست  ولی خوب خانوم خونم باید حواسم به کارها باشه به بچه ها  جابه جابشی ...

کجامیخااااای بری

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
ساری من نبودم مدیریت باتو افرادمتفرقه قبول نکن جای منم🥕بزارین😂😂😍😍😍

😑😑😑چرا باساری اقا نمیخام🙁🤣

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
😑😑😑چرا باساری اقا نمیخام🙁🤣

بیا با تو 🙂❤️

منم امروز زیاد نمیام سایت😀😀

من فداای تو بشم ک ابنقدر صبوری، واقعا خوبه، اخه من قبلن هر دو سه روز یه بار خونه مامانم بودم بعد از ...

نشی که 😍😍😍😘😘😘

خا منم اینجا هیچکی ندارم فقط شماها جای خواهربرادرم هستین 🙁🙁

بیا با تو 🙂❤️ منم امروز زیاد نمیام سایت😀😀

ن منم همش دادگاهم وقت ندارم🤣

اقا میلاد کیستی؟

چقدرلایک میکنی🙄

نشی که 😍😍😍😘😘😘 خا منم اینجا هیچکی ندارم فقط شماها جای خواهربرادرم هستین 🙁🙁

اتفاقا بهار ، دیروز داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم ، از شماها براش گفتم ، قیافه اشو یه طوری کرد🤭🤭 میگفت اخه دوست مجازی😕😕 گفتم عااااوره کجاشو دیدی، دوستای من از واقعی واقعی ترن ❤️❤️❤️❤️🙂