2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124972 بازدید | 28510 پست
اونایی که بدون هدف ویاد دادن مطلبی به دیگران میان بیکارن. باعرض پوزش

بهار یکی از اقایون سایت تو امضاش زده بود ، هدف از اومدن ب سایت، اشنایی با خصوصیات بانوان سرزمینم😐😐😐

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منو‌ چرا راه نمیدین 🤔🤔🤔🤔

گفتم ک زبون ریختی

اینجا مگه سیاحتی زیارتیه😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بهار یکی از اقایون سایت تو امضاش زده بود ، هدف از اومدن ب سایت، اشنایی با خصوصیات بانوان سرزمینم😐😐 ...

ای تو روحش😂😂😂😂

ساری اون هدف داشته هدفشم خیلی والا بوده😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
گفتم ک زبون ریختی اینجا مگه سیاحتی زیارتیه😂😂😂😂😂😂

یادم رفته بود چی گفتم😂😂😂

خب اینجا چیه پس🙄😶

بهار ب حسن گفت با هم همکاریم و فلان چی بود پس😂😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
رک بودنو همیشه دوس دارم 😂 بپرسین

فِس مُخَم در رفت .🤯

دیگه بلدنیستم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

[QUOTE=185289898]یادم رفته بود چی گفتم😂😂😂 خب اینجا چیه پس🙄😶 بهار ب حسن گفت با هم همکاریم و فلان چی بود پس😂😂 ...[/QUOTE

خداوکیلی هم کارنیستیم؟

خسته شدین خسته نباشین

سپاس🙏🙏😄😄😄

[QUOTE=185289898]یادم رفته بود چی گفتم😂😂😂 خب اینجا چیه پس🙄😶 بهار ب حسن گفت با هم همکاریم و فلان ...

چرا همکاریم 😂😂 خب از طریق کارمون با هم اشنا شدیم 🤗🤗🤗

خسته شدین خسته نباشین

خسته نیستم دیگه بلدنیستم چی بپرسم

بهار یکی از اقایون سایت تو امضاش زده بود ، هدف از اومدن ب سایت، اشنایی با خصوصیات بانوان سرزمینم😐😐 ...

نشد اون پستتو ریپ کنم

🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ااااای خدا.

باشه بیا 😂😂از اصلا شیرزبونی تو نباشه ک نمیشه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نشد اون پستتو ریپ کنم 🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ااااای خدا. باشه بیا 😂😂از اصلا شیرزبونی تو نب ...

باشه حالا ک اصرار میکنی میام🤭🤭🤭