2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124973 بازدید | 28510 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگم شر میشه که

نه بگو.

پ چرا من سوال شر دارو جواب دادم😂😂😂

این به اون در

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اینایی ک میزارن جاریتونم، مادرشوهرتونم و ...😐😐😐

بپرس

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
آقا من تسلیم، میشینم یه گوشه فقط نگاه میکنم، حرفم نمیزنم😂😂

تو بیا بریم بگو چرا نیومدی بریم کاسه بشقاب بخریم....بریم اونجا😂😂😂

من میرم واتس اپ شب😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
پیامتونو پاک کنین

شانس اوردی گیر خوب ادمایی افتادی، دوستمون نیکی رو شاید دیده باشین، ریپ میزدیم قول میداد پاک کنه، عبضی پاک نمیکرد از قصد😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
پیامتونو پاک کنین

تیز تر از این حرف هاییم .

پاک شد

شانس اوردی گیر خوب ادمایی افتادی، دوستمون نیکی رو شاید دیده باشین، ریپ میزدیم قول میداد پاک کنه، عبض ...

نیکی تو روحت ، دلم برات تنگ شد 😣😣

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
برا چی آن شده بود وقتی معذرت خواهی کرده بود و رفته بود🤔🤔🤔🤔🤔 خب یه جای کار میلنگیده😂😂✋

خب چی میشه دلش خواسته😐😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
شانس اوردی گیر خوب ادمایی افتادی، دوستمون نیکی رو شاید دیده باشین، ریپ میزدیم قول میداد پاک کنه، عبض ...

دقیقا😂😂😂😂