2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124969 بازدید | 28510 پست
این قیافه های میمون تونو چرا همش اینجوری🙄😌😑😶میکنیدبرای هم😂😂😂😂

داریم بهم فیس میدیم 😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خل و چل هااا  یه کلمه بگین تو خوبی، جز خوبی ازت هیچی ندیدیم 😆😆😆😆😆😂

خودت که میدونی چقدر عزیزی دیگه خودتو لوس نکن😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب علییرضا گفتم  صبح نرو بمون پیش بچه من با مادرم برم خرید  دلم برای قدم زدن ب مادرم تنگ ش ...

😂😂😂😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ب علییرضا گفتم  صبح نرو بمون پیش بچه من با مادرم برم خرید  دلم برای قدم زدن ب مادرم تنگ ش ...

ارغوان گاهی وقت ها پیاده روی تو بارونم خوبه ها

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
بادم هست سینوزیت دارم

پس بشین خونه خواهر.

امروز قسمت نیست بیرون بری

😂😂😂😂😂😂😂

کپک بیاپی وی بگو صبح باارغوان چیکارداشتی.

سردر پیامت بزن فضول  

وقتی نیس ریزه وسیله میخوام

من هنوز موهامو رنگ نکردم 

خریدهای خودمم مونده

کپک بیاپی وی بگو صبح باارغوان چیکارداشتی. سردر پیامت بزن فضول    

😀😀😀😀نگفت بیامن بگم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من هنوز موهامو رنگ نکردم  خریدهای خودمم مونده

من رنگ زدم   🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

من هنوز موهامو رنگ نکردم  خریدهای خودمم مونده

منم شاید فردادصبح برم 

موهامم کوتاه کنم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من رنگ زدم    🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

ای نزاری بااون رنگ گذاشتنت😂😂😂

حیف موهات خنگول

منم شاید فردادصبح برم  موهامم کوتاه کنم

بیخود.

چراکوتاه کنی؟

یااصلا چقدرکوتاه کنی؟

علیرضااجازه بده من اجازه نمیدم😂😂😂