2777
2789

ببینید من دوساله ک باخانواده همسرم قهره ولی با برادرشوهربزرگه و کوچیکه در حد زنگ واینا اشتی هستیم ولی همسرم باهمشون دوست بودومیرفت ومیومد بعد همسرم خودش ب این تنیجه رسید ک من نرم خونه پدرش چون بعداز خروج ازاونجا حتماااا یه جنگی بپا میشد بین ومن وهمسرم ازبس ک تواهر شوهرام اذیتم میکردن یعنی شوهرم فهمیدک حق بامنه وبهم گفت دیگه حق نداری بری اونجا .خلاصه گذشت تااینکه شوهرم فهمید دوتا از خواهراشو توی فاصله ۶ماه شوهر دادن و به شوهرم نگفتن والبته اخریو شوهرم مچشونودرمحصرگرفت عبوری داشت رد میشده ازاون محضر ومیبینه ک خانوادش درمحضرن و دارن کل میکشن بعد میبینه عقد خواهرشه ودلش میشکنه و خونوادش کرونا روبهونه هردوتا عروسی کردن ک بخاطر کرونا بهت نگفتیم درصورتی ک بقیه برادرشوهرام بودن وازقضا سه شب قبلش به شوهرم زنگ زدن ک فلان همسایه مرده وبیا فاتحه بگو اون موقع کرونا نبودک گفتن ولی واسه عقد خواهراش کرونا بود حالا توی این فاصله شنیدیم که برادربزرگه برای پسرش زن گرفته و بقیه داداش هاروبرده برای نامزدی وعقد ولی ب شوهر من نگفته باز حالا شوهرمن خوشتیپ خوش اخلاق موقعیت شغلیشم خوبه خداروشکر ولی ابروم پیش خانوادم رفت ک چرا شوهرتو نبردن گذشت تا همسرم حدود چندماهه ک باهمشون قهرکرده تا یه هفته پیش ک

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامشو نمیدونم چیه. ولی اگه شوهرت بخواد بازم بره سمت خونواده اش، بیشعور بودنش رو نشون میده

من به قوانین کشور التزام و اهتمام دارم.هیچ مشکلی هم نیست تو کشور. مردم نسبت به شش ماه قبل به زندگی امیدوارتر شدن. من اینو وقتی از پشت شیشه ماشین مردمو نگاه میکردم دیدم. اصلا مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسراییل،مرگ بر منافقین ملعون🤪🤪

کارت دعوت همون پسر برادرشوهرم ک عقد ونامزدیش بهمون نگفت اومد درخونمون و ماگفتیم نمیریم بافرداش جاریم زنگ زد ب خط خودم وگفت اگ نیایی ناراحت میشم وفلان بخدا باید بیایی پسرم خواهرنداره منم گفتم ۶۰۰نفر دعوتی دارین من پا به ماهم خطرناکه هدیمومیدم ب پدرم بیاره بعد گفت بخدا پارش میکنم باید بیایی اگ نیایی یعنی این توهستی ک داری به اتخلاف ها ادامه میدی حالا همسرم میگه من نمیام توبرو باخدنوادت .ولی دوباره میگه عروسی برادرزادمه اگه نیام زشته بنظرتون چکار کنه؟؟؟اگ نیادزشته؟؟؟اگ بیاد سبک میشه؟؟؟دوستان لطفا کرونا رو فاکتوربگیریدو نظراصلیتونوبدین چون من اگ برم دوتا ماسک میزنم و موقع شام میرم وکادومومیدم سرپا وبرمیگروم چون مجبوووورم لطفو نگید کرونا واینا چون اگ خرنبودن ب زن باردار نمیگفتن

بدبخت شوهرت واقعا از خانواده شانس نیورده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
ادامشو نمیدونم چیه. ولی اگه شوهرت بخواد بازم بره سمت خونواده اش، بیشعور بودنش رو نشون میده

به شوهر  اسی کار ندارم اغلب مردا درین زمینه کاملا بی شعورن خاک تو سرا

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
شما چرا مسائل خانواده شوهرتو براى خانواده خودت ميرى تعريف مى كنى؟ دنبال كوچيك كردن شوهرتى يا حريم خص ...

عزیزم خانوادم طبقه بالای ماهستن و کلا ماحرف ارومم ک بزنیم اونا میفهمن بعد گلم مثلا الان کارت برای بابام اوردن بابام نمیگه وا پ عقدش کی بود ک شما نرفتید