2777
2789
عنوان

جاری بددددددد

336 بازدید | 24 پست

سلام

من حدود یک ماه هس عقد کردم دو سه روز اول یه کم مشکل بود ولی خب  همه چیز خوب شد

اما حالا جاریم با کاراش داره دیونم میکنه

خیلیییی حسوده فک میکنه من قرار هس پیش مادر شوهرم خرابش کنم یا مثلا به چشم هوو بهم نگا میکنه نمیدونم چرا

یا مثلا دیروز تو اتاق با شوهرم تنها بودم بعد شب شنیدم به مادر شوهرم میگه نباید بزارین این دوتا (یعنی منو شوهرم)زیاد تنها باشن خوب نیست تو عقد کاری کنن

خیلی عصبی شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آز الان جوابشو بده دستش بیاد حد خودشو بده ...من طوری رفتار کردم جرات ندارن پشت سرمم حرف بزنن چ برسه ...

من خودم اهل جواب دادنو تلافی کردن نیستم ولی مادرشوهرم خیلی جوابشو میده ولی بازم پرووووو هس

من خودم اهل جواب دادنو تلافی کردن نیستم ولی مادرشوهرم خیلی جوابشو میده ولی بازم پرووووو هس

بعضی وقتا جواب دادن لازمه اگه جوابشو ندی مستقیم و چشن تو چشم همین اش همین کاسس دیدم که میگمم

یا مثلا دیروز تو اتاق با شوهرم تنها بودم بعد شب شنیدم به مادر شوهرم میگه نباید بزارین این دوتا (یعنی ...

ولش کن وقتی عقدین محرمین حتما جاریت سنش بالاعه ک این حرفارومیزنه ،اپدیت نکرده خودشو😁

جاری منم شهرستان بود شوهرش تهران

اصلااجازه نمیدادن بیادتهران پیش شوهرش حتی دوروز

منو شوهرم وقتی نامزدبودیم۲شب فقط موندم خونشون 

یشب ک برف میبارید نمیتونست منو برسونه خونمون

یشبم فامیلای شوهرم اومده بودن به منم اصرارکردن بمونم خونه مادرشوهرم

جاریم ک خیلی اوسکوله میگفت چطورخونوادت بهت اجازه میدن شب بمونی اینجا

انگار بی حیایی کردم😐

زناهمه پیش هم خوابیده بودیم حالا

منم گفتم اصرار کردن وگرنه من خیلی به صدای خروپوف حساسم سراین بایدخومه خودمون بخوابم