2777
2789

دوستان خاهش میکنم از تجربتون بگین که بهترین مارک لوازم برقی هر وسیله چیه؟(من واقعا گیج شدم 20جا رفتم ولی نمیدونم چی خوبه چی بده خسته شدم دیگ)

مخلوط کن آسیاب

آبمیوه گیری تک کاره

غذاساز (فقط انواع رنده و میکس)

گوشکوب برقی چندکاره(خردکن وهمزن و میکس)

آب مرکبات گیری

پلوپز چندکاره

سرخکن بدون روغن

ساندویچ ساز

چای ساز

بخارشوی

اون تستر

پنکه

نعمت هایتان را بشمارید :)))))

گوشتکوب برقی فقط براون عالیه

من هشت ساله دارم خیلی راضیم

حواهرم فیلیپس داره خوب نیست زیاد

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بوش

فلر

فیلیپس

سافلون

من اینارو دارم ۵ساله عالین

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کنوود گرفتم(مخلوط کن، آسیاب برقی)

چرخ گوشت پاناسونیک

پنکه فلر

سرخ کن،ساندویچ ساز و بخار شو نگرفتم. بنظر سالی ی باره استفاده اش برای من.

پلوپز فیلیپس

چای ساز بوش

آبمیوه گیریم کنووده(ماشین آشپزخونه اس) راضی نیستم اصلا. میخوام پاناسونیک بگیرم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

نمیشه گفت بهتررررین ولی خودم آبمیگوه گیری بوش دارم راضی ام

همزن یورولوکس دارم عااااااالیه حرفه ای

بلندر کنوود

اون تستر شنیدم گوسونیک خیللللللی خوبه

انصافا بعضی از محصولات پارس خزر خوبه یعنی هرمس دهشته راضی بوده

جدیدا میبینم محصولات ووگاتی یا ووگات رونیمس هم خوبه

نمیشه گفت بهتررررین ولی خودم آبمیگوه گیری بوش دارم راضی ام همزن یورولوکس دارم عااااااالیه حرفه ای ...

ببخشید ووگات رونیکس.

پنکه هم پارس خزر

غذاسازم گوسونیک بود که راضی نیستم

پلوپز و بخارپز رو مارکش یادم نیست خیلی هم استفاده نکردم

گوشتکوبت خردکن هم داره گلم؟

آره عزیزم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
خب هر لوازم برقی کدوم یکی از برندارو داری؟ میشه بگی عزیزم

اسنک ساز و چایساز و سرخکن . فلر

ته دیگ ساز و آبمیوه گیر سافلون

آب مرکبات گیر . بوش

چرخکن فیلیپس

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤