2777
2789

اول اینو بگم من خانوادمو دوس دارم و هیچ مشکلی ندارم باهاشون✋🏻

ولی بعضی وقتا کاراشون واقعا رو مخمه

یه خاستگار داشتم که شرایطشو دوس داشتم قیافش موقعیتش شغلش سنش همه چیش اوکی بگد از نظر من

مامانم اینا ردش کردن من به مامانم گفتم که اجازه بدن بیاد جلو چون من خوشم اومد از همه چیش

اونم گفت به بابات میگم

حالا بابام گیر داده خودم با ریحانه حرف میزنم "بماند که بدون توجه به حرف من طرفو رد کردن" 

من خوشم نمیاد در مورد این مسائل با بابام حرف بزنم بدم میاد گیر هک داده خودم مفصل باید حرف بزنم

بعضی کاراشون واقعا رو مخه

شاید بگین خب این که چیزی نیس میخاد حرف بزنه خب 

ولی من جمله به جمله شو حفظم میخاد بیاد بگه ما صلاحتو میخاییم باید به حر ما گوش کنی ما بزرگترتیم و...... 

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ی منم مثل توان و ۳۶ سالمه و مجردم .‌هر روز خودمو لعنت میکنم چرا تو دانشگاه دوست نشدم و نتونستم ازدواج کنم چرا باید خاستگار سنتی بیاد و من‌نتونم انتخاب کنم 😔😔😔😔

میرقصانم زندگی را به سازم

دیگه چیکارمیشه کرد عزیزم ،اوناهم نباید بدون نظر تو خواستگارتو رد میکردن اصلا کارشون خوب نبود و الان هم دیگه وقتی پدرت اومد باهات حرف بزنه بگو که کاش به نظر من هم اهمیت میدادین شاید دیگه از کسی به این اندازه خوشم نیاد ،فرصت های زندگی منو نگیرید ازم و شما رو خیلی دوست دارم فقط دلم میخواد به نظرم احترام بزارید