سلام دیروز رفتم دکتر و گفت هایمنت سلامته و به مامانن گفت هیجیش نیس ولی من وسواس گرفتم و هی دارم به خودم میگم نکنه الکی گفته باشه نکنه جیزی باشه و نگفته کلا وسواس گرفتم چکارکنم🥺علت رفتنم و تاپیو های قبل گفتم❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا رو شکر هیچی نمیشه راستی واست ایت الکرسی نذر کرده بودم خوندم خواهری این یه جور وسواس دخترونست منم اونجوریم فک میکنم تو هر حرکتم ممکنه بکارت پاره بشه ولی با ضربه مستقیم و محکم از بین میره ایشا الله این اتفاق واسه هیچ دختری نیفته ما هم همینطور امین .
زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی
سلام.باورتون اگر بشه یا نشه بکارتی وجود نداره.بکارت در زبان انگلیسی هایمن گفته میشه که غشای کناری وجاینا محسوب میشه.عجیبه کسی اشاره ای نکرده که خیالتونو از بابت وجود یا عدم وجودش راحت کنه.اما واقعا بکارتی در کار نیست.
-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد... -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه. -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.