2777
2789
عنوان

به نظرتون اعتماد کنم؟

4142 بازدید | 12 پست

امروز وقت مشاوره دارم و این مشاوره تخصصی وابسته به اداره و سازمانی هست که کار میکنم میترسم برم پیشش و از به هم ریختگی روحم به خاطر زندگی سردم صحبت کنم آتو کنن دستشون و بعد مشکل برام پیش بیاد نظرتون اعتماد کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از صبحت با مشاوره مشکلتو ب ۲ قسمت تقسیم کن..قسمتی که مشاور بتونه حل کنه و قسمتی که خودت بتونی حل کنی‌‌‌...قسمت مربوط ب مشاور رو بهش بگو

-مرد هستم-در مطالب خصوصی مربوط به خانوم ها ، شرکت نمیکنم.
دقیقا به اون خاطر اون قسمتی میرم که برام لاینحل شده و نیاز به تخصص داره

پس اعتماد کن..میتونی بدون ذکر نام تعریف کنی...مثلا بگو یکی از اعضای خانوادم

-مرد هستم-در مطالب خصوصی مربوط به خانوم ها ، شرکت نمیکنم.
عدم رازداری در هر شغلی پیگرد قانونی داره ولی خب ایرانه دیگه قانون  درست اجرا نمیشه

بله درسته من خودم شغلم یه جوریه که باید راز دار باشم در برخی موارد و هیچوقت این مساله رو زیر پا نزاشتم اما خب همه چی بستگی به خصوصیات فردی حتی اون فرد مثلا مشاور هم میشه

پس اعتماد کن..میتونی بدون ذکر نام تعریف کنی...مثلا بگو یکی از اعضای خانوادم

اوه اوه کلا اینجوری نمیشه چون یه مشکلاتی توی زندگیم هست اونا رو نمیبرم مشاور چون کاری از دستش برنمیاد ولی به خاطر این مشکلات به یه بهم ریختگی روحی دچار شدم انگار دارم میرم که نظم بده به روحم و کمک کنه همه چی رو در مسیر و جهت درست خودش مدیریت کنم لذا باید که بگم خودمم چون میگه برو بگو خودش بیاد چون صرف راهنمایی نیست