2777
2789
عنوان

خونه تکونی قبل عید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست

من امشب گردگیری و کل خونه رو کردم 

فردا یه جارو میزنم 

سفره هفت سینما چینیم فقط سماق و سنجد میخواد

پنجشنبه هم شیرینی درست میکنم 

جمعه هم ماهی رو تو موادش میخوابونم 

شنبه دوباره یه جارو و تمام...

اها فردا یا پس فردا هم رو بالشتی و ملافه ها رو میشورم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
مامیگیم روزچهارشنبه سوری بایدلباس نوبپوشیم خونه تمیزباشه که تااخرسال همیشع تمیزمیمونه فکرکن اون روزش ...

فقط جای ترقه و نارنجک کمه خدایی

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیو اتو میکنی مگه اتو جزو خونه تکونیه

اره .شومیزها و شال و روسری و.... 

چون دو روز قبل عید احتمال  افت برق و...هست . شایدم بگن از اتو اسنفاده نکنید کلا 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
فقط جای ترقه و نارنجک کمه خدایی

اره قشنگ میریم بیرون یه صفایی میکنیم وبرمیگردیم نارنجک باهات موافقم😂😂

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
اره قشنگ میریم بیرون یه صفایی میکنیم وبرمیگردیم نارنجک باهات موافقم😂😂

خوشبحالت ما ک دو ساله چهارشنبه سوری بیرون نرفتیم 

۹۷ ک حامله بودم نشد

۹۸ ک هم بچم کوچیک بود هم کرونا بود

۹۹ هم هنوز هم بچم کوچیکه هم کروناعه🤣🤣🤣🤣🤣

خوشبحالت ما ک دو ساله چهارشنبه سوری بیرون نرفتیم  ۹۷ ک حامله بودم نشد ۹۸ ک هم بچم کوچیک بود ه ...

عزیزم منم زیادخوشبحالم نیست من دوتابچه کوچیک دارم که یکیش دوماهه اس😂😂😂مام میریم خونه ی یه بزرگترومیرم جلودریه اتیش روشن میکنم یه شب نشینی میکنم وبرمیگردیم خونمون شام اصلی رومیخوریم بعدمن یه شمع روشن میکنم تاصبح بمونه توی سینی کنارش اب ووپول ونون واینامیزارم جلوی ایینه خیلی باحاله😁

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
عزیزم منم زیادخوشبحالم نیست من دوتابچه کوچیک دارم که یکیش دوماهه اس😂😂😂مام میریم خونه ی یه بزرگترو ...

چرا دلیل خاصی داره 

اگ اره بگو ما هم انجام بدیم بنظر باحاله

چرا دلیل خاصی داره  اگ اره بگو ما هم انجام بدیم بنظر باحاله

اره رزق وروزی خونه زیادمیشه توی یه سینی یک دونه شمع که بایدتااون جاکه میشع روشن باشع نون واب وپول همشو شب خوابیدنی میزارم جلوی ایینه بعدمیخوابم همین