2777
2789
عنوان

میخوام بدونم گرونی به شما فشار نمیاره یعنی؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 82 پست
درامد فقط ب خوردن میرسه یکمم قسطو اجاره دیگه حسرت همه چی ب دلمون مونده یه خرید درستو حسابی حالا سفر ...

آره واقعا😔😔😔

امشب رفته بودم سوپر مارکت بعد دیدم واقعا دلم نمیاد مثل قبلا خوراکی و تنقلات بخرم😔😔😔

آخه یه شکلات کوچیک  ایرانی7 هزار تومن!!!

دیگه بقیه چیزا که بماند

دوستان برام دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه ک میاره

وقتی چیپس بشه ۵ تومن نصفشم خالی باشه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
آخه همه تو سایت تاپیک میزنن عکس جهیزیشون رو میزنن و مانتو 1 میلیونی میخرن و...چقد راحت یعنی دردشون ن ...

جهیزیه که هرجور شده باید خرید،قیمت مانتو هم که بستگی به شرایط مالی فرد داره. ولی اینکه اینجا بگن جالب نیست

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

عزیزم مکه میشه فشار نیاره 

من همسرم مجبور شده بده راه دور سرکار خودم تو شهر غریب تنهام بازم کلی از اررزوهامون و خواسته هامون شده رویا هیچی  هر ماه سر چیزای کوچیک هم باید اعصابمون خورد بشه 

ولی چیکار میشه کرد داریم با سختی هر دو کار می کنیم اوضاع برای همه همین 

من الان حتی دندانپزشک متخصص میشناسم که با ۳۰ سال سابقه کار ،در حالی که دیگه هر چی میتونسته پول جمع کرده ،داره شکایت میکنه از اوضاع اقتصادی و بهش فشار اومده، چه برسه به قشر متوسط و رو به پایین .. 

اوضاع سخته، ولی من فهمیدم باید جنبید و به فکر کسب درآمد از یه راه حلال و خداپسندانه بود ، به جای حسرت بی فایده که سودی نمیاورد واسم جز اینکه بیشتر انگیزه‌ام رو میگرفت... 

شرایط جوریه که آدم باید رو خودش کار کنه، یادبگیره  خودشو با  بقیه مقایسه نکنه.. این کار واقعا ضرورت داره و نباید پشت گوش انداختش و گرنه ناراحتی های جور واجوری درست میشه واسه خود شخص

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی