2777
2789
شیرهاش خوبن؟ رایگان هستن؟ چندتا قوطی میدن

کیفیت شیراش خوب نیستن ، به دوقلو ها هرماه ۸قوطی میدن 

ولی داروخانه آشنا داشته باشی میتونی پول ما به التفاوت بهشون بدی شیر خوب بگیری

یا بجای دو تا شیر یارانه ای ،یه شیر خوب بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین جایگزین شیر مادر برای نوزاد شیر بز هست دکتر میگفت تنها شیری که خواص شیر مادر رو داره فقط شیر بز هست علاوه بر شباهتش به شیر مادر حدود 96 درصد املاح و پروتین و مواد معدنی داره شیر بز ضد آلرژی هم هست برای بچه هایی که به شیر گاو آلرژی دارن بهترین جایگزینه علاوه بر این موارد برای بچه های کم وزن و بدغذا هم خیلی مفیده حتی میشه شیر بز رو از بدو تولد جایگزین شیر مادر کرد همان طور که در زمان قدیم هم شیر بز رو جایگزین شیر مادر میکردن برای بچه هایی که بی مادر بودن من که خیلی راضی هستم اگر تهران هستید میتونید شیر لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید تو گوگل تا بهترین جایگزین شیر مادر رو پیدا کنید