توی این هفته ممکنه همسرم کارشوازدست بده برای همیشه وزندگیم داغون میشه درست زمانی ک بچه دومم میخوادبیادبدنیا توروخدا نفری یه صلوات به نیت اینکه از کار بیرونش نکنن براش بفرستین منم دعاتون میکنم
فرستادم تورخدا حامله هستی دعا کن یکی از اقوامم رفته کما سه تا بچه داره زن جوونه دعا کنید خوب بشه😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
💚ماه را گم نکنی...!💚 جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله ) انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻 به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای خدای بزرگ امام رضات میگن غریبه بااینکه ۸۰ میلیون ایرانی مخلصشن منی که بجز تو کسیوندارم غریبم😢😢جان همان امام غریبت قسمت میدم اول تک تک مشکلات دوستانی که برای شغل همسرم دعا کردن روحل کن و بعهم مشکل من رو این دعارو از طرف نی نی تودلیم واسه خدافرستادم انشابا قبولش کنه👼