2777
2789

توی این هفته ممکنه همسرم کارشوازدست بده برای همیشه وزندگیم داغون میشه درست زمانی ک بچه دومم میخوادبیادبدنیا توروخدا نفری یه صلوات به نیت اینکه از کار بیرونش نکنن براش بفرستین منم دعاتون میکنم 

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

فرستادم تورخدا حامله هستی دعا کن یکی از اقوامم رفته کما سه تا بچه داره زن جوونه دعا کنید خوب بشه😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید

نگران نباش

ممکنه یه موقعیت شغلی بهتر و آینده درخشانتری درانتظارش باشه

هر بچه ای روزی داره 

اینو به وضوح با تولد کوچولوتون حس خواهید کرد

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدای بزرگ امام رضات میگن غریبه بااینکه ۸۰ میلیون ایرانی مخلصشن منی که بجز تو کسیوندارم غریبم😢😢جان همان امام غریبت قسمت میدم اول تک تک مشکلات دوستانی که برای شغل همسرم دعا کردن روحل کن و بعهم مشکل من رو این دعارو از طرف نی نی تودلیم واسه خدافرستادم انشابا قبولش کنه👼

فرستادم تورخدا حامله هستی دعا کن یکی از اقوامم رفته کما سه تا بچه داره زن جوونه دعا کنید خوب بشه😭😭 ...

انشالا هرچی زودتر حالش خوب شه 

فقط بخاطر شما اومد برات از ته دلم دعات میکنم انشالله به حق این شبها ارزوت برآورده میشه  اسمتو ع ...

عزیزم رزپژمرده یعنی یه دختر زیبا و جونی که پژمرده شده مثل من😐😐

عزیزم رزپژمرده یعنی یه دختر زیبا و جونی که پژمرده شده مثل من😐😐

اصلا برا خودت انرژی منفی نده خودت گلی بزار رز زیبا زر قرمز چرا منفی تو دلت یه نینی خوشکل داری نزار اون ناراحت بشه به خدا توکل کن انشالله جواب میگیری برات دعا میکنم