2777
2789
عنوان

طالع بینی و سید و موکل دار...

294 بازدید | 11 پست

سلام خانوما شماها تاالان پیش اینجور کسایی رفتید و چقد حرفاشون درست بوده لطفا کمک کنید

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....

نههههههههه همینم مونده، 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موکل ینی چی؟کیه؟ من معنی اینارو نمی‌فهمم یکی توضیح بده لطفا

یعنی جن

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
موکل ینی چی؟کیه؟ من معنی اینارو نمی‌فهمم یکی توضیح بده لطفا

ببین موکل یعنی کسی ک وکیل هست چیزی رو بگه بعضیا میگن اجنه کمکشون میکنه و حرف براشون میزنه

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....
سید؟؟؟ ینی چی مگ سیدا فال گیرن؟

نه سرکتاب باز میکنن بعضیاشون یا دعا میدن من اصلا نمیدونم چرا ب دعا اعتقاد ندارم

نه سرکتاب باز میکنن بعضیاشون یا دعا میدن من اصلا نمیدونم چرا ب دعا اعتقاد ندارم

اونا سید نیستن خودشون میگن ما سیدیم

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
فال واقعیته طالع هم همین طور

ببین من ب یکی گفتم کی باردار میشم و بچم چیه گفت بعدی هم  دختره  ولی من دعا میدم پسر بشه منم گفتم من برام فرق نداره اتفاقا خوشم میاد خواهر داشته باشه ی سری چیزای دیگه گفت بنظرت این حرفا درسته