2777
2789
عنوان

آبروم جلو شوهرم رفت

1374 بازدید | 34 پست

میدونم طولانیه اما بخونید لطفا پارسال سر یه قضیه ای بین خواهرم و شوهرش ی بحثی پیش اومد من و شوهرم و مامانشم تو ماشین بودیم بعد شوهرم ی کلمه حرف زد جانب داری شوهرخواهرمو کرد انگار اما خواهرم جبهه گرفت و حرفو ربط داد ب خانوادم وهرچی از دهنش اومد بارشوهرم کرد جلوی مادرشوهرم از خجالت اب شدم ن میتونستم طرف شوهرم بگیرم خواهرمو خوردکنم ن میشد شوهرمو خورد کنم مقصرم واقعا خواهرم بود بعد اون ما قهرکردیم و دگ هیچ رفت و امدی نداشتیم مامانم هی میخواست اشتیمون بده شوهرمم گفت خیلی دوستون دارم اما ازم معذرت خواهی کنه بعد اشتی میکنم واقعا هم هرموقع مسئله ای پیش میومد شوهرم با شیرینی و گل میومد معذرت خواهی  

خلاصه ما حرف نمیزدیم تا اینکه من و خواهرم درحد سلام فقط حرف زدیم و شوهرم خیلی ناراحت بود چون قبل شوهرخواهرم ب من بی احترامی کرد من ناراحت شدم اونا با شوهرمم حرف نمیزدن

سرهمین خیلی شوهدم بهش برمیخورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ت دعوا حلوا خیرات نمیکنن ک

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خلاصه تا باردار شدم باخواهرم حرف زدیم و گاهی خیلی ناراحتم میکنه حرفاش اما بخاطر مامانم کوتاه میام خواهرم تو دوران نامزدی و مجردی خیلی منو اذیت میکرد،خلاصه قهر بودیم تاچندروز پیش گفت روزی ک شوهرت نیس بگو بیام خونتون شوهرت ک ب من سلامم نمیده با حالت بدی گفت منم فقط گفتم حق داره ناراحته دگ چیزی نگفت مامانم گفت میخواد بیاد خونتون منم خرشدم زنگ زدم شوهرم گفتم گناه داره و دوس داره بیاد اومد حرف زد توام جوابشو بده شوهرم گفت منو جلو مامانم خورد کرد من هی تعریف میکردم پیش خانوادم اما اون منو ضایع کرد شوهرم قبول کرد گفت باشه بگو بیان شامم نگهشون دار اونا اومدن بعد ما رفتیم جلو در استقبال خواهرم تا شوهرمو دید پشتشو کرد بهش از ماشین پیاده نشد بعد ک شوهرم اومد تو اومدداخل خونه و نه سلام داد نه باشوهرم حرف زد شوهرمم خیلی ناراحت شد گفت تو ساده ای خب اگ نمیخواست اشتی کنه واس چی اومد و ... خانوادمم بااین حرکت خواهرم دگ کامل حقو ب شوهرم دادن