2777
2789
عنوان

بارداری

104 بازدید | 19 پست

بچها من روز ۷-۹-۱۴ سیکلم اقدام داشتم...برای ماه اوله البته....

حالا الان از دیروز زیر دلم سمت چپ یهو تیر میکشه و خوب میشه...

ممکنه با اولین بار باردار باشم؟؟؟

اره خیلیا بار اول باردار شدن 

ایشالله که بارداری

الان چندم سیکلته؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

باید نسبت به روز تخمک گذاریت بسنجی .. منکه با همون اقدام اول باردار شدم .. انشاءالله که بارداری

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید نسبت به روز تخمک گذاریت بسنجی .. منکه با همون اقدام اول باردار شدم .. انشاءالله که بارداری

دورهام ۲۸روزه اس...

اصلا تصور نمیکنم من با اولین اقدامم باردار بشم..

این دردارو فک میکنم قبلا نداشتم..اونم فقط یه سمت

عزیزم میشه بگی اقدامات چطوری بودن من سه ماهه اقدامم خبری نیست؟

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
امروز۱۹سیکلمه.... دورهامم۲۸روزه اس

پس از الان فکرتو درگیرش نکن

اول صبر کن از موعدت بگذره بعد 

چون علایم خیلیا تلقین میکنن خیلیاش مث پریودیه 

من قبلا یبار حتی لک لانه گزینی هم دیدم ولی پری شدم

ایشالله که باردار میشی ولی از الان فکرتو درگیرش نکن هرچی بیخیال تر باشی زودتر باردار میشی

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
دورهام ۲۸روزه اس... اصلا تصور نمیکنم من با اولین اقدامم باردار بشم.. این دردارو فک میکنم قبلا نداش ...

تیرکشیدن تخمدان ها یکی از علائم بارداریه .. منم داشتم .. حالا زمان تخمک گذاریتو محاسبه کن ۱۲ روز بعد بیبی بزن نشون میده

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
پس از الان فکرتو درگیرش نکن اول صبر کن از موعدت بگذره بعد  چون علایم خیلیا تلقین میکنن خیلیاش ...

من خدای توهمم...خیلی سعی میکنم توجه نکنم به علایمها...

الان میفهمم میگفتن انتظار میکشیدم یعنی چی....

حالا ا‌نقدر برام مهم نیس بارذار بشم یا نه...چون یسری کار دارم ک اگه باردار بشم ممکنه تاخیر بیوفتن نمیخوام از دست بدمشون

عزیزم میشه بگی اقدامات چطوری بودن من سه ماهه اقدامم خبری نیست؟

اپلیکیشن impo رو نصب کردم 

من دوره هام ۲۵ روزست 

طبق اپلیکیشن ۱ اسفند تخمک گذاریم بود 

پس من از ۲۷ بهمن تا ۳ اسفند که میشه روزهای ۸ تا ۱۴ پری هر روز اقدام داشتم .. روزهای نزدیک به تخمک گذاری هم دوبار در روزاقدام..

۱۱ روز بعد از تخمک گذاریم یعنی ۱۲ اسفند بیبی زدم که مثبت نشون داد و دو روز به موعدم مونده بود.

من چون جنسیت خاصی مدنظرم نبود هرشب اقدام داشتم