خب من در نتیجه دو تا بارداری یه عالمه جاهای مختلف سونو رفتم که تجربه ام رو اینجا میذارم برای دوستانی که نرفتن ....
نیلو : من سه بار برای سونو نیلو رفتم اونجا تا وقتی همه چیز طبق روال باشه خوبه ولی اگه کارت گرفت و گیر داشته باشه پرسنل رفتار کاملا از دماغ فیل افتاده ای دارن انگار دارن صدقه ای برات کار میکنن ولی محیط تمیز و آرومی داره خود دکتر قربانی هم خیلی دقیقه و سرسرکی از چیزی نمی گذرن ولی تو موارد مشکوک خیلی وسواسی عمل میکنن ....
دکتر شاکری یا پاستورنو:اول ازهمه جاشون خیلی بده اصلا جاپارک پیدا نمیشه .... ما مجبور شدیم یه خیابون قبل پارک کنیم و با توجه به سربالایی شدید مجبور شدیم تو مرکز منتظر بشیم تا نوبتمون بشه ....
با توجه به وضعیت کرونایی الان به نظرم شرایط مرکز هیچ خوب نبود .... ۱۰ ۱۲ تا پله میخوره میره پایین و ما تقریبا ۳۰نفر اونجا نشسته بودیم ....
خود دکتر شاکری سرعت عملش خیلی خوب بود ولی همین که فهمید من قبلا نیلو رفتم ... همه اش می خواست بگه کار خودشون خیلی درست تره ....
من سونو آنومالی رفتم پیششون کل سونو ۲دقیقه طول کشید حالا همه چیز رو چک کرد یا نه خدا میدونه ...ولی خیلی دکتر خونسرد و آرومیه خیال من و همسرم رو راحت کرد همسرمم که اومد خودش حرفهای دکتر رو شنید که اینم یه امتیازه .....
بقیه تجربیاتم مربوط به سونوهای معمولی میشه ...
بیمارستان ۵۰۱ ارتش یا امام رضا تو فاطمی رفتم که بستگی داره کارتون دست کی بیافته من خیلی خوش شانس نبودم یه تازه کار بود که دو ساعت داشت کشتی میگرفت و عدد میخوند.....
درمانگاه الزهرا تو فردوسم رفتم. بد نبود دستگاهشون قدیمی بود فقط هم سونوگراف مرد دارن.
بیمارستان نجمیه ولی خیلی خوب بود با وجودی که تو زیرزمینه بخش سونوگرافی الان به خاطر کرونا ۵نفر ۵نفر صدا میزنن که برن پایین برگردن نفرات بعدی...
خانمی هم که کار من رو انجام داد کاملا مسلط بود در عرض چند دقیقه همه اطلاعاتی که پزشک خواسته بود رو اعلام کرد.کلا خیلی خوشم اومد😁
دیگه همین دیگه گفتم شاید به درد یکی بخوره.....