2777
2789

درکمال حماقت  طلاهامو فروختم و رفتم تو بورس  از هشتاد میلیون الان سی تا دارم 

میدونم عمرا با این دولت ضررم جبران شه    شوهرم نمیدونه و اگر بفهمه   خب خیلی عصبانی میشه 

تصمیم دارم برم تو  خیاطی استعدادشو دارم  و هم علاقه.   دو تا چرخ دارم یه ژانومه و یه سردوز کارگاهی  میز برش و الگوی اماده  فقط یه چرخ راسته دوز باید بگیرم و اموزشم باید برم ببینم    

پنج میلیون خرجم میشه  دو میلیون اموزش نازک دوزی و مجلسی میشه. یک تومن هم پارچه   بقیه وسایلم دو میلیون. 

و یک سال دیگم باید با اموزش بگزره.     

اینقدر حرص خوردم  چند شبه کابوس میبینم 

ای کاش از اول پولمو تو‌صندوق حامی میزاشتم به ازای پولم ماهانه۱.۰۱۷ که بیشتر ازسود بانکه بهم اضافه میشد  

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی رو وسط راه بذاری کنار همین پولی هم ک داری از دستت میره ...

طلا بخر بازم بهتره ک اینطوری بمونه دستت

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خیاطی رو وسط راه بذاری کنار همین پولی هم ک داری از دستت میره ... طلا بخر بازم بهتره ک اینطوری بمونه ...

همه هزینه خیاطیم پنج میلیون میشه. 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
 همه هزینه خیاطیم پنج میلیون میشه. 

بنظرت پشتکار داری؟ طول میکشه تا حرفه ای بشی 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
بنظرت پشتکار داری؟ طول میکشه تا حرفه ای بشی 

اره بدون کلاس هم بلدم  ولی میدونم پشتکار میخواد. شغل خوب و پر درامدیه اکر یه مثقال تخفیفم بدی خیلی مشتری پیدا میکنی