2777
2789

۲۰ سالمه ولی چون ازدواج نکردم باهام بزرگونه رفتار نمیکنن 

مثلا خواهرم میخواد بره اصلاح صورت اصلا به من نمیگه توام میای بیا بریم بامامانم دوتایی رفتن 

یا وقتی میگم دوست دارم ابروهامو میکروبلدینگ کنم یه جوری برخورد میکنن بد میگنن وااا چه حرفی میزنی انگار حرف زشتی بزنم میگن مگه ازدواج کردی 

خسته ام به خدا همش از رفتارا و کارام ایراد میگیرن 

جاری خواهرم همسن منه همه کار کرده اونارو خواهرم تعریف میکنه بیشتر حرص میخورم 

خوب منم همسن اونم چرا باید مدل ابروهای من در گروعه شوهر داشتن یا نداشتن باشه؟😖😩

خسته ام از این زندگی و آدماش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐منم تا قبل اینکه عقد کنم همین مشکلاتو داشتم الان کمتر شده 

خوب تو عقد کردی دیگه من مجردم شاید اصلا تا ده سال دیگه نخوام ازدواج کنم باید روزای جونیم تباه بشه؟

باید بجنگی، یا باید صبر کنی. شاید خودتم بچه گونه رفتار میکنی که اونام هنوز فکر میکنن بچه ای. 

منم خانواده ام گارد داشتن در مقابل رنگ ابرو و مو. مثلا مامانبزرگمم نظر میداد که بزار ازدواج کردی اینکارارو بکن، سنت با رنگ کردن میره بالا. 

ولی باید همه رو به گلوله ببندی، آقا شاید تا 15 سال دیگه ازدواج نکردی، باید آرزو به دل بمونی؟؟؟؟ 

خواهر بزرگام چون خودشون همسن تو بودن نتونستن اینکارارو انجام بدن تا وقتی که شوهر کردن، اصلا خوششون نمیاد که تو انجام بدی. 

سعی کن با صحبت منطقی، اونم با چندبار صحبت کردن، در مدت زمان طولانی، مادرت رو نرم کنی و کم کم یه کارایی رو انجام بدی. 

رو خواهرت حساب باز نکن. 

زمان میبره ولی شدنیه. ناراحت نباش اصلا

جاری خواهرت متاهله و اگر آرایش بکنه، بیشتر برای اینه که به فکر شوهرشه و میخواد توجه شوهرش رو جلب کنه... شما هم بگذار وقتی متاهل شدی آرایش های خاص بکن... الان به همین آرایش های ساده راضی باش😉

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *