یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کارکرده نخر ما گرفتیم خیلی پشیمونیم اولش خیلی سالم به نظر میرسید ولی تا الان که دستشه نزدیک یک و خورده ای پول تعمیر دادیم براش اگه دستم بود مینداختمش از پنجره بیرون
چطور عزیزم؟ به چه نکاتی باید توجه کنم. نوش خیلی گرونه نمیتونم بخرم
با پولی که داری شاید بتونی براش موتور شارژی بگیری بعضی چیزا تو رو نمیتونی همون لحظه که ماشینو میگیری بفهمی بعدا مشخص میشه مثلا الان یک ساله گرفتیمما وقتی پسرم سوارش میشه اینو نمیکشه راه نمیره در صورتی که اول اینجوری نبود
چطور متوجه بشم موتورش قویه؟همه ی ماشین ها دنده جلو و عقب رو دارن؟
آره همشون دارن
خب بپرس تودفترچه هاشم نوشته
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔