2777
2789
https://8pic.ir/uploads/IMG-20210313-122551.jpg

به به چه لباسای خوشگلییییییی مبارکت باشه به خوشی بپوشی 😘😍 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  

شالتم خوشگله

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباساتم قشنگه مبارکت

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

فک کردم شومیزه😂

شومیز پلیسه هم قشنگ میشه ها🤔😍