2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

1138 بازدید | 66 پست

سلام.دوستان میشه درمورد موضوعی که عنوان کردم راهنمایی بفرمایید؟

موضوع از این قراره که دختر یکی از دوستای صمیمی خانوادگیمون 28 سالشه و مدتیه با یه اقای متاهل که 32 سالشه و خیلیییی مایه داره اشنا شده و این اقا بشدت به این خانم علاقمندن و همچنین برعکس .و الان چنوقته ازشون خاستگاری کرده و به خانواده ی این خانم گفته من هم وزن دخترتون طلا میدم فقط بزارین ازدواج کنیم .ولی خانواده دختر که خیلی سرشناس و آبرودارین بشدت مخالفن و میگن اگه میخواد بره ولی دیگه ما همچین دختری نداریم .لز طرفیم دختره خیلیییی عاشق این آقا شده و گفته اگه نشه خودمو میکشم .من همه ی این حرفهایی که مثلا گناه داره و زن داره طرف و خیر نمیبینی و صبر کن موقعیتهای خوب بهتر از این بیاد و..  ....گفتم بهش ولی متاسفانه حرف کسیو گوش نمیده .این آقام واقعا عاشق دخترست .بهش گفتم اگه دوست داره چرا از خانمش جدا نمیشه ؟خیلی زرنگه داره فریبت میده .ولی گوش این دختر بدهکار نیست متاسفانه.دلم برا سادگیش میسوزه .شما بینتون همچین موردی بوده تا حالا که زن دوم شده باشه؟ایا خوشبخت شده؟ودر اخر اینکه دعا کنید این خانم هدایت شه .

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6076646/لیفت-و-لمینت-مژه-غسل-دارد-یا-نه-یکی-بگههههه?postId=181035010

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو منتظر سومی و چهارمی و صدمی باش چون زمین گرده

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

بیچاره زن اولش

کسی ک زندگیشو روی خرابه های ی زندگی دیگه بسازه هیچوقت موفق و خوشبخت نمیشه

منم بالاخره ی روزی♥️مامان♥️میشم 👶میشه یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستی؟دعای نینی سایتیا گیراسمن ایمان دارم ک یه روز این همه درد و رنج و ناامیدی تموم میشه و منم میشم یه مادر

آه زن اولش میگیره مطمئن باش... بنده خدا چه گناهی کرده...خدا از همچین مردا نگذره

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏