2777
2789
عنوان

اهنگ عروسی

124 بازدید | 15 پست

سلام خانوما چیزی تا عروسیم نمونده تروخدا اهنگ خوب بگید دانلود کنم  واسه رقص عروس داماد و چندتام اهنگ شاااد عروسی میخام اگ ایده هم واسه عروسی دارید ک قشنگ تر میشه بگید یه مهمونی خودمونیه کسی نیس ولی میخام توفیلم قشنگ باشه

برو از دیجی کرونا بگیر. 

شوخی کردم من آهنگ ندارم صدساله عروسی هم نرفتم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

خوشبخت ترین شی به حق امام رضا میگم میدونم جاش نیست ولی میشه برام دعا کنین خانوما خوب هستین میگم میشه با دلای پاکتون امشب برام سوره توحید بخونین و از خدا بخواین برام یه کاری کنه مشکل عشقم حل شه و تا عید یا تو عید عقد کنیم تورو خدا هر چقدر که میتونین هر کی دعا کرد لایک کنه تا دعاش کنم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيست (۴)

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن آهنگ عروسی توی نت 

آهنگ های موزیک فا اکثرا خوبند

خوشبخت بشی انشالله💕🌿

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

چشم عزیزم ایشالله مشکلتون حل میشه

خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی خیر ببینی خوشبخت شی به حق امام رضا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اهنگ خوب نداره زدم قبلن

چرا قشنگن که!

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

نمیشه رقصید با اهنگاش

نمی شناسم عزیزم به جز اونا دیگه متاسفانه

ولی شما بگرد میشه ها