2777
2789
عنوان

بارداری

86 بازدید | 19 پست

دوستان من یک ماه قرص ال دی خوردم. با وجود فولیکولای بالغ میشه بخاطر این قرص باردار نشم؟ روز سیزده ۱۹ و ۲۰ بودن. دهنمو مشغول کرده ممنون میشم کمک کنید

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماه پیش ال دی خوردی؟؟

آره . قطع کردم بعد پنج روز پریود شدم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
منم اقدامم الان. روز سیزدهم فولی ۲۳ و ۲۴ داشتم.که البته فکرکنم آزاد نشدن تخمکا و تا الان کیست شده ا ...

خدا نکنه از کجا میدونی سونو دادی؟ احتمال بارداریت که زیاده

فکرکنم اثر ال دی تا چند روز بعدش می‌ره. من از دختر خالم شنیدم.اون خودش باردار شده بود

خدا کنه. اثر ال دی یعنی چی چکار می‌کنه .ضخامت رو زیاد می‌کنه که ضخامت خداروشکر کم شده بود . فولیکول هم که داشتم دیگه چی می‌تونه باشه

خدا نکنه از کجا میدونی سونو دادی؟ احتمال بارداریت که زیاده

آره سونو دادم عزیزم.

نمیدونم آخه دکتری که سونو کرد گفت دیگه باید فولیکولات آزاد بشه.

اما خب هیچ آمپولی نداده بود دکترم که آزاد بشه.

همینطوری ام که اصلا فکرنکنم آزاد شده باشه

آره سونو دادم عزیزم. نمیدونم آخه دکتری که سونو کرد گفت دیگه باید فولیکولات آزاد بشه. اما خب هیچ آم ...

منم آمپول نداد گفت خودش آزاد میشه. اگه کیست بشه که باز باید دنبال درمان اون رفت

من بارداری اولمو ال دی میخوردم ولی نامرتب حامله شدم

آها خب نامرتب خوردین. من فقط یک ماه خوردم اونم بخاطر کیست . اثرش چقدر تو بدن میمونه

خدا کنه. اثر ال دی یعنی چی چکار می‌کنه .ضخامت رو زیاد می‌کنه که ضخامت خداروشکر کم شده بود . فولیکول ...

منظورم که دیگه اثر جلوگیریش از بین می‌ره و میتونی که باردار بشی.

ضخامت سونو برات چند زد؟من ۹بودم

آره اندازه فولی هات عالیه فقط استرس نداشته باش

منظورم که دیگه اثر جلوگیریش از بین می‌ره و میتونی که باردار بشی. ضخامت سونو برات چند زد؟من ۹بودم آ ...

استرس که دارم. اثر هورمونیم دارن دیگه نه؟ با آزمایش معلوم میشه ؟ ضخامت من ۱۰ بود. انشاالله که بشه همچنین شما