والا میگن ک شهدا زنده ان و میشنون لازم نیس کاری کنی. حرفتو بزن !!
اگ میتونی ک برو سر مزار شهید موردنظر. عجییییب آرامشی داره ها... من ب هیچی اعتقاد نداشته باشم ب شهدا دارم از دل و جون
هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
باهاشون صحبت کن ، وصیت نا مه ها و کتاباشونو بخون ، من که خیلی میخونم وخیلی دوستشون دارم ،تنها کتابهایی که بهم میچسبه خوندنشون ،الته خیلی هم گریه میکنما ولی انگار از درون آروم میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه ولا فرار نکردم دستم بند بود میرم تو تایپک های دیگه میخونم شهدا بهشون حاجت دادن میگم چرا صدای منو ...
نا امید نباش ، با دلت حرف بزن ، از راه دورم میشه ، عکس یکیشون رو بیار ،کتاب زندگیشون رو بخون اونجاییکه دلت شکست حتما جوابتو میدن ،دقیقا عین اینکه بخوای یکی از ائمه رو واسطه بگیری .