2777
2789

بچه ها هرچقدر میتونید صلوات بفرستید، آیت الکرسی بخونید، گناه دارن بنده خدا ها دارن یخ میزنن

کامنت هارو بخونین👇🏻

https://www.banikhodro.com/traffic/zanjan/

مگه تلوزیون صدبار اعلام نکرد بارش برف و احتمال بهمن هست مگه خواهش نکردن که مردم نرن توی جاده؟ خدا خودش بهشون کمک کنه و انشالله نجات پیدا کنن ولی خدایی ماها خودمونم خیلی وقتا سهل انگاری می کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تلوزیون صدبار اعلام نکرد بارش برف و احتمال بهمن هست مگه خواهش نکردن که مردم نرن توی جاده؟ خدا خو ...

بعضیا خب باید بخاطر کار مهمی برن مجبورن. ولی بعضیا هم متاسفانه میرن سفر که این اشتباهه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

مگه تلوزیون صدبار اعلام نکرد بارش برف و احتمال بهمن هست مگه خواهش نکردن که مردم نرن توی جاده؟ خدا خو ...

بله درسته...ولی حالا اتفاقیه ک افتاده گناه دارن، دارن یخ میزنن،زنو بچه پیرو جوون

خدا خودش رحم کنه😔

مردم بلانسبت خرن .. اعلام کردن هوا باد و برفه هیشکی کوه نره ..یه عده خر هم پاشدن رفتن توی کوه گیر کر ...

خخخ😅😅😅

بله اعلام کردن 

من خودم زنجان برای کارهای انحصار وراثتم باید میرفتم، نرفتم ترسیدم بچه کوچیک دارم ب قول دوستان خودمونم سهل انگاریم

آخی عزیزم واقعا سخته😔

عاره بابا اون مسجدا ک میگن اسکان داده میشه همش چرتع

من از زنجان میرفتم تهران ۲ظه  راه افتادم شب تا صب تو فردیس بودیم صب خدا خیرشون بده بسیجیا دیدیم ریختن تو جاده راهو باز کردن رفتیم تهران