2777
2789

سلام مامانای شاغل.بهم بگین این روزای کرونایی که میرین سر کار بچه‌ها پیش کی میمونن.بگین قبل کرونا کجا میموندم و الان چه میکنن.

من خودم یه مامان شاغل

دو تا بچه ۳ و ۵ ساله دارم

قبل کرونا یا مدت پرستار داشتن که رفت و بعدش یه سال مهد بودن.

بعد از شیوع کرونا یه پرستار خانوم مطمئن داشتم که اونم یه سال موند و جدیدا به خاطر شرایط زندگیش جور نشد بیشتر بمونه

حالاکه ماهه که از بیچارگی بچه هام رو میذارم مهد.

کلا ۱۰ تا بچه هستن تو مردشون

غم کرونا یه طرف بیدار کردن بچه ها اول صبح یه طرف

مامانم هم زیاد سرحال نیست و بچه هامو پیش خودش نگه نمیداره .

خیلی غصه دارم.منی که عاشق کار کردن بودم حالا متنفرم از اشتغال.کارمو هم خوب به درآمدش نیاز داریم و الا نمیرفتم سرکار اصلا!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط تو را داشتم بزرگه 7 سال و کوچیکه 2 سال الان 5 ماه میشه که پرستارشون رفته.عادتشون دادم تنها ...

عزیزم خیلی کوچولو هستن یعنی میتونن تنها تو خونه؟

دستشویی چطوری میره کوچولو؟

باور کن خیلی سخت میگذره .بزرگه بیچاره داره اذیت میشه ولی چاره ای نداشتم. پرستارم که گفت میخوات بره مجبور شدم دو هفته آخر را با دختر بزرگم کار کردم . از ده دقیقه تنهاش گذاشتم تا چند ساعت . اوایل بهش یاد دادم با دستمال مرطوب تمیزش کنه الان دیگه دستشویی را خبر میده .دختر بزرگم میبرتش دستشویی و میشورتش.

من خودمم شاغلم  دو تا بچه 4و،7ساله دارم با خودم میان سر کار

گر سینه شود تنگ خدا با ما هست.گر پای شود لنگ خدا با ما هست.دل را به حریم عشق بسپار و برو.فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
خیلی خیلی سخته ولی دیگه خیالم راحته کسی تو خونه نیست و اینکه امیدوارم زودتر مدرسه ها و مهد ها باز بش ...

امیدوارم خدا به شما و بچه های نازت قدرت و تحمل بده.دختر قشنگت از الان مامان کوچولو شده  

مگه میشه؟ کارتون چیه گلم؟

زیر خونمون 

دو تاتا نانوایی دارم  البته مال خودمه

شوهرم جدا دو تا برای خودش داره

گر سینه شود تنگ خدا با ما هست.گر پای شود لنگ خدا با ما هست.دل را به حریم عشق بسپار و برو.فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست

خواهرم شاغل بود من باردار بااینحال تاروز اخر بچشو نگهداشتم ولی بعد زایمان نشد بیچاره کارشو ول کرد موقعیتشم خوب بود من گفتم به هرسختی شده نگه میدارم ولی روش نشد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خواهرم شاغل بود من باردار بااینحال تاروز اخر بچشو نگهداشتم ولی بعد زایمان نشد بیچاره کارشو ول کرد مو ...

خوش به حال خواهرت

من خیلی تنهام

تک دخترم

مامانم هم از اون مامانای زرنگ و با حوصله نیست .قبول نکرد بچه هام پیشش بمونن حتی تو کرونا