2777
2789
عنوان

پیسی پیسی تووووروخدا کمک

2846 بازدید | 51 پست

بچها من متاسفانه چهارساله درگیر پیسی هستم

خودم بالاخره دارم باهاش کنار میام چون چاره ای ندارم

ولی الان یک هفته از خواب و خوراک افتادم همش این فکر تو سرم افتاده نکنه بچهام درگیرش بشن

تو اطرافیانتون کسی بوده هم خودش هم بچش این مشکل رو داشتن؟؟؟

بچهااااا توروخدا توروقران دعا کنید بچهام درامان باشن از شر بیماری 😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ندیدم بچه هایی دیدم که خودشون پیسی دارن پدر و مادرشون ندارن 

بچه ایی هم که خودش پیسی ندارن پدر و مادرشون دارن. 

منم شوهرم داره اولا هر لک سفید یا خشکی تو بدن بچه هام میدیدم بدو بدو میرفتم دکتر الان دیگه سپردم به خدا مطمئنم بچه هام نمیگیرن فقط تو رو خدا ترشیجات و ماست کنار غذا رو حذف کن و آب شب مونده اینا اصلا نخور

هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

خودش که درمان نداره فقط با دارو کمی کنترل میشه ولی طب سنتی میگه گوشت گوساله عسل و سیاهدانه و ماش خیلی خوبه 

هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
نه ندیدم بچه هایی دیدم که خودشون پیسی دارن پدر و مادرشون ندارن  بچه ایی هم که خودش پیسی ندارن ...

آب شب مونده یعنی چی؟؟؟

خودم بدرک بمیرم مهم نیس

ولی سر بچهام طاقت ندارم اااای خدا همه بچهارو از شر بیماری حفظ آااااااامین

شوهر من که گانودرما هم مصرف میکرد هیچی به هیچی

آب شب مونده یعنی چی؟؟؟ خودم بدرک بمیرم مهم نیس ولی سر بچهام طاقت ندارم اااای خدا همه بچهارو از شر ...

بد بین نباش حق داری مظرب باشی ولی ایمان داشته باش بچه هات نمیگیرن انرژی مثبت بفرست برای خودت و خانواده ات 

آب شب مونده یعنی چی؟؟؟ خودم بدرک بمیرم مهم نیس ولی سر بچهام طاقت ندارم اااای خدا همه بچهارو از شر ...

آره شوهر من رفت پیش استاد ضیایی گفته بود مجامعت نکن در حالی که شکمت پره و آب شب مونده رو نخور